Echipamente Industriale
July 17, 2014 posted by Silvana Vorovenci

Benzi transportoare industria alimentara doar prin Facility Distrib

Benzi transportoare industria alimentara doar prin Facility Distrib

Esti in cautarea unei companii care sa-ti puna la dispozitie o gama completa de benzi transportoare industria alimentara? Raspunsul il gasesti la Facility Distrib, importator si distribuitor a unei varietati impresionante de echipamente, piese, accesorii si consumabile utile in cadrul sectorului industrial.

Avand o lunga experienta pe piata de profil din Romania, dar si o echipa formata exclusiv din personal calificat, Facility Distrib este specialist atunci cand vine vorba de benzi transportoare industria alimentara. Iti oferim servicii de distributie, proiectare, montare, furnizare de piese de schimb si recomandari pentru intretinere si dotari.

Din catalogul nostru bogat de produse poti opta pentru diverse modele de benzi transportoare industria alimentara sub forma de banda, role sau cu lanturi (inox sau modulare), toate de o calitate superioara, concepute special pentru a transporta intr-un flux continuu si rapid produse dintr-un punct in altul.

Dincolo de calitate si diversitate, firma noastra iti ofera accesul si la preturi mai mult decat avantajoase pentru orice servcii din categoria benzi transportoare industria alimentara.

De ce sa investesti intr-o banda transportoare ineficienta, cand poti avea certitudinea unui echipament mult mai performant, adecvat tuturor necesitatilor si oferit la un pret competitiv? Consulta oferta noastra si alege benzi transportoare industria alimentara doar prin Facility Distrib, furnizorul tau in domeniul industrial!

Benzi transportoare industria alimentara- O metoda ideala de eficientizare a productiei

Benzile transportoare reprezinta un mijloc de grabire a transportului si de manevrare a produselor, fiind totodata,  un mijloc deosebit de eficient de a spori productia, indiferent de ramura industriala in care sunt utilizate. Sistemele de benzi transportoare sunt, in general, bucle nesfarsite care muta piese sau materiale de la o locatie la alta. Acestea functioneaza pe baza unor motoare electrice, iar utilizarea lor este o practica uzuala pe scara larga intr-o gama variata de industrii, gratie numeroaselor beneficii pe care le ofera utilizatorilor.

Transportul cu banda este unul dintre cele mai raspandite tipuri de instalatii de transport continuu. El este destinat atat pentru deplasarea sarcinilor granuloase, cat si pentru deplasarea celor individuale.

Prin folosirea benzilor transportoare, companiile cresc semnificativ eficienta productiei, de la productia discontinua, pana la productia in flux continuu. Unul dintre avantajele principale ale transportoarelor cu banda este structura rigida si extrem de rezistenta, care, nu in ultimul rand, este foarte usor de utilizat chiar si de personal fara pregatire in domeniul tehnic.

De asemenea, aceste benzi transportoare industria alimentara sunt capabile sa transporte produse de la un nivel la altul in conditii de maxima siguranta, ceea ce in conditii de munca umana ar fi mult prea costisitor din punct de vedere financiar. Asadar, benzile transportoare reprezinta si o alternativa prin care faci economii.

Facility Distrib-Specialist in benzi transportoare industria alimentara

Daca esti in cautarea unor benzi transportoare industria alimentara care sa te ajute in cresterea productivitatii, Facility Distrib iti vine in sprijin cu servicii de distributie, proiectare, montare, furnizare de piese de schimb etc.

Echipamentele comercializate de Facility Distrib sunt o promisiune a calitatii, a rezistentei depline si a durabilitatii. Benzile puse la dispozitia voastra sunt potrivite pentru transportarea produselor  pe o cale mai lunga, in linii de imbuteliere sau in alte aplicatii unde alimentele trec prin diverse etape.

Pentru a achizitiona benzi transportoare industria alimentara, acceseaza pagina noastra de internet si contacteaza-ne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>