Echipamente Industriale
September 17, 2014 posted by Lavinia Bilba

Bendkopp – Dulapul tau cu suruburi!

suruburiSuruburile sunt utilizate in aproape toate domeniile de activitate. De aceea, achizitionarea unor modele particulare poate fi dificila. Magazinul online Bendkopp ofera o varietate de produse, utile si practice pentru desfasurarea activitatilor dorite. Fiind printre cei mai cunoscuti producatori de suruburi din Romania, Bendkopp si-a creat colaborari de succes oferind numai produse de calitate. In varietatea de produse vei gasi cu siguranta tot ce ai nevoie.

Confectionate din materiale rezistente, produsele au o durata de viata lunga. Produsele oferite indeplinesc diferite tipuri de standarde, fiind disponibile la mai multe calitati. Suruburile de la Bendkopp sunt acoperite galvanic sau prin in alte mijloace pentru rezistenta la coroziune. Echipa firmei Bendkopp solutioneaza fiecare solicitare in scurt timp, iar livrarile se fac prompt dupa receptionarea comenzii. Cu Bendkopp ai garantia unor produse de calitate, dar si a unei echipe serioase si profesioniste. Suruburile Bendkopp raspund necesitatilor clientilor atat sub aspectul calitatii, cat si al preturilor. Bendkopp este unul dintre furnizorii din Romania cei mai recomandati, oferind organe de asamblare de o calitate germana excelenta.

Alege orice suruburi doresti!

Rascolind printre paginile magazinului online Bendkopp vei gasi o varietate de suruburi avand forme si marimi diferite pentru variate aplicatii. Suruburile pot fi realizate din cupru sau aluminiu/inox, precum si din otel sau aliaje din otel. Poti opta pentru suruburi cu cap cilindric, inecat sau bombat, cap plat sau hex, suruburi speciale pentru lemn sau tabla, suruburi autoforante, autofiletante sau pentru beton, precum si multe alte tipuri. Tipurile de filet difera pentru fiecare model, la fel si crestarile. Aceste produse pot avea locas hexagonal, hexagonal cu guler sau locas torx. Produsele oferite au numeroase destinatii de folosinta, respecta indicatiile din domeniu si cu ajutorul lor vei putea obtine cele mai bune rezultate in constructii si alte lucrari. Cu instrumentele adecvate poti realiza lucrari de calitate si durabile.

Dimensiunile, diametrul, lungimea, forma si alte caracteristici tehnice variaza in functie de model. Urmareste cu atentie caracteristicile fiecarui produs si opteaza pentru acele care se potrivesc aplicatiilor tale. Poti comanda orice model doresti si in cantitatile pe care le vrei. Echipa firmei, experimentata in acest domeniu iti ofera produse menite sa acopere toate necesitatile si cerintele. Cu o rezistenta mare la actiuni si capacitatea de a fi reutilizate, suruburile Bendkopp asigura performanta in toate tipurile de suprafata mentionate. Produsele se monteaza facil si ofera siguranta ridicata contra desfacerii.

De unde poti comanda suruburi?

De la Bendkopp, magazinul online care pune mare accent pe calitatea serviciilor si produselor. Bendkopp vine in sprijinul celor interesati oferind produse calitative si servicii de livrare la cel mai inalt nivel si la preturi convenabile. Gasesti la Bendkopp instrumente de fixare, organe de asamblare, feronerie, scule, fixare schele si fixari electrice, aparate de control si masura si multe alte produse din acest domeniu. Respectand standardele internationale de calitate din domeniu, suruburile vor satisface orice exigenta si vor oferi siguranta in manipulare. Detalii despre fiecare produs in parte gasesti pe pagina site-ului Bendkopp sau solicitand asistenta specialistiilor de la Bendkopp. Achizitioneaza suruburi de la Bendkopp si nu vei regreta alegerile facute.

 

Datele de contact ale firmei Bendkopp

Adresa firmei: Str. Fabricii de Chibrituri, Nr. 6-10, Cluj-Napoca

Telefon: 0264 455 515

Email: magazin@bendkopp.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>