Echipamente Industriale
June 11, 2014 posted by Zorina Constantinescu

Axa Service iti ofera electropalane!

Axa Service iti ofera electropalane!

Atat domeniul industrial, cat si domeniul constructiilor, nu ar functiona la capacitate maxima (asa cum functioneaza in zilele noastre) fara existenta unei game variate de echipamente industriale. In cazul in care detii o afacere intr-unul dintre aceste domenii, cunosti importanta achizitionarii sau inchirierii unor echipamente superioare din punct de vedere calitativ, cu ajutorul carora sa obtii cele mai bune rezultate. Din gama echipamentelor industriale fac parte si electropalanele; in momentul in care iti doresti sa achizitionezi electropalane, insa nu stii unde ai putea gasi astfel de echipamente industriale, iti recomandam sa arunci o privire peste gama de produse comercializate de firma Axa Service! Astfel, vei obtine echipamente industriale eficiente, in schimbul unor preturi extrem de avantajoase!

Electropalane comercializate de Axa Service

Compania Axa Service iti pune la dispozitie electropalane produse de OMIS, superioare din punct de vedere calitativ. Aceste tipuri de echipamente sunt de nelipsit in domeniul industrial, venindu-ti in ajutor in momentul manipularii obiectelor cu sarcini grele. Axa Service iti pune la dispozitie mai multe tipuri de electropalane, incepand cu cele fixe si continuand cu electropalanele cu motor electric sau manual. Mai mult decat atat, Axa Service iti ofera atat echipamentele necesare, cat si o echipa de profesionisti, cu experienta, care sa iti vina in ajutor in momentul in care intampini dificultati in ceea ce priveste modul de functionare al echipamentului.

Axa Service va raspunde cu promptitudine oricarei cereri si iti va fi la dispozitie de fiecare data cand ai o problema ce trebuie rezolvata. Electropalanele comercializate de Axa Service iti ofera o gama variata de avantaje care iti vor facilita activitatile de zi cu zi, cum ar fi:

-         Manevrarea cu usurinta a obiectelor cu sarcini mari, atat la ridicare, cat si la coborare

-         Posibilitatea de reglare a vitezelor

-         Economisirea spatiului de care dispui

-         Durabilitate si rezistenta, in special in cazul franelor

-         Fiabilitate

-         Facilitate in momentul intretinerii, fara a fi necesare eforturi sau produse speciale

-         Asigurarea unui grad ridicat de productivitate

 

De ce ai alege electropalanele OMIS?

OMIS face parte din gama celor mai cunoscuti si apreciati producatori specializati, avand o experienta de aproape 50 de ani in domeniul echipamentelor de ridicat. Mai mult decat atat, aceasta companie este unul dintre liderii europeni in domeniul fabricarii unei game variate de echipamente, cum ar fi macarale pivotante, poduri rulante, macarale portal si, desigur, electropalane.

Electropalanele OMIS iti ofera, inainte de toate, garantia calitatii si a durabilitatii. Astfel, electropalanele OMIS devin cea mai rentabila si eficienta solutie in momentul in care ai nevoie de astfel de echipamente. Pe langa echipamentul in sine, poti obtine si o multitudine de componente, fabricate din materiale superioare din punct de vedere calitativ.

Axa Service iti pune la dispozitie atat electropalane marca OMIS, cat si macarale portal. Pe langa gama variata de produse, poti apela la ajutorul companiei noastre si in momentul in care ai nevoie de anumite servicii, precum proiectare, executie, montare, demontare, dar si amplasare a instalatiilor de ridicat. Mai mult decat atat, Axa Service se afla printre expertii din domeniul automatizarilor, al tablourilor electrice, dar si al radiocomenzilor specifice pentru intreaga gama de utilaje comercializate.

Alege acum electropalane oferite de Axa Service! Pentru a obtine mai multe informatii, te asteptam pe www.axaservice.ro!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>