Industria Alimentara
February 27, 2015 posted by Silvana Vorovenci

Avensis Grup-Ambalaje hartie. ¨Imbraca-ti¨ produsul si vinde!

Avensis Grup-Ambalaje hartie. ¨Imbraca-ti¨ produsul si vinde!

Nu este nevoie de studii elaborate si nici de  cercetari vaste in domeniul sociologic ca sa realizezi ca ambalajul… chiar vinde. Ambalajul convinge prin mesajul pe care il transmite, prin forma, cromatica si textura. Dintre toate tipurile de ambalaje exsitente pe piata, cele din hartie sunt cele mai eficiente. Motivul? Sunt bune, usor de personalizat si foarte ieftine. Odata  asezate pe raft ele devin irezistibile. Astfel vinzi si inregistrezi profit. Este foarte simplu!

Esti in cautarea unui furnizor de ambalaje hartie care sa-ti ofere nu doar diversitate ci si preturi accesibile? Consulta oferta celor de la Avensis Grup, producator de ambalaje cu o experienta de peste 10 ani in acest domeniu. Din oferta Avensis Grup poti opta pentru ambalaje hartie in gama completa (inclusiv ambalaje carton). Mai exact, la Avensis Grup gasesti ambalaje hartie pentru toate tipurile de produse, indiferent de caracteristici si dimensiuni.

Ambalajele fabricate de Avensis Grup indeplinesc toate cerintele in materie de rezistenta, durabilitate si protectie. Asadar, indiferent ca ai nevoie de pungi hartie, saci de hartie, sacose de hartie, hartie de impachetat, cutii din carton, apeleaza la Avensis Grup si vinde-ti marfa intr-un format atractiv si ieftin pentru bugetul firmei!

Ambalaje hartie-Cel mai atractiv si mai ieftin ambalaj!

Se tot vorbeste despre ¨cheia succesului in afaceri¨. Multe companii sustin sus si tare sa succesul unui afaceri se dotoreaza publicitatii. Pana aici nimic mai adevarat. Insa publicitatea nu inseamna doar spoturi tv si promovare in media. Publicitatea tine de detalii. La categoria detaliilor sunt incluse, bineinteles, ambalajele-cele care decid cumparatorul sa cumpere sau nu.

De cate ori nu ti s-a intamplat ca odata ajuns in fata raionului cu produse sa fii tentat sa cumperi produsul cu ambalajul cel mai colorat? Tocmai aceasta este menirea ambalajului: sa capteze atentia. Un produs, fie si cel mai ieftin, castiga teren in fata competitorilor daca este ¨imbracat¨ adecvat. O culoare fluorescenta, un joc interesant de culoare si..produsul ajunge in cosul de cumparaturi!

Un ambalaj trebuie sa convinga nu doar prin paleta de culori ci si prin informatia pe care o ofera posibilului cumparator. In fond, orice consumator isi doreste sa cunoasca cat mai multe despre lucrurile pe care le achizitioneaza, despre avantajele acestora, motivele pentru care trebuie sa cumpere, etc. Ambalajul trebuie sa permita o imprimare clara si completa.

Care sunt cerintele unui ambalaj?

- sa protejeze produsul

- sa fie usor, comod si usor de recunoscut

- sa atraga in mod instantateu atentia cumparatorului

-sa aiba un pret accesibil pentru producator

Avensis Grup-Ambalaje hartie pentru toata gama de produse!

Vrei sa ai garantia ca produsele tale vor ajunge rapid in cosul cumparatorilor? Avensis Grup are solutia: ambalaje hartie, pentru produse alimentare si nealimentare.

Oferta Avensis Grup , producator ambalaje carton, include si ambalaje hartie confectionate in ton cu preferintele clientilor, respectiv, tipul produselor ce urmeaza sa fie impachetate.

Avantaje ambalaje hartie Avensis Grup

- se pot modela la forma si dimensiunile dorite

- usor de imprimat, usor de personalizat (nu mai au nevoie de eticheta)

- protejeaza produsul si-l fereste de umiditate, praf, etc.

- au masa proprie mica

- se pot depozita usor

- sunt reciclabile

- au costuri mici

Pentru informatii suplimentare si pentru a comanda ambalaje hartie de calitate, este suficient sa accesezi www.ambalaje-personalizate.ro. Echipa Avansis Grup te asteapta cu servicii de consiliere in alegerea produselor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>