Industria Alimentara
September 23, 2014 posted by Silvana Vorovenci

Avensis Grup-Ambalaje de carton de la A la Z

Avensis Grup-Ambalaje de carton de la A la Z

Cauti pentru produsele tale ambalaje de carton simple sau personalizate cu diferite valori in ceea ce priveste grosimea? Doresti ca produsele comercializate sa-si pastreze aspectul, dar si gustul pe intreaga perioada a depozitarii? Avensis Grup, producator de ambalaje, vine in intampinarea ta cu o gama diversificata de ambalaje de carton, duplex sau microondul (alb, respectiv natur). Ambalajele din oferta noastra sunt create atat pentru pastrarea in conditii optime a produselor de patiserie si cofetarie, cat si pentru pastrarea altor tipuri de alimente si articole.

Care este avantajul ambalajelor din carton oferite de Avensis Grup? Ele pot fi persoanalizate cu logo-uri, sloganuri si imagini reprezentative prin imprimarea flexografica in 1 pana la 3 culori. Astfel, obtii o metoda foarte eficienta si totodata, ieftina de personalizarea a produselor ambalate, oferindu-le identiate si un plus de originalitate!

Ambalajele din carton puse la dispozitie te vor convinge nu numai prin aspect estetic inedit ci si prin rezistenta deplina la umiditate sau alti factori de mediu. Odata ambalate, produsele isi vor pastra calitatile neschimbate o lunga perioada de timp!

Dincolo de calitate si solutii personalizate, Avensis Grup iti ofera accesul si la preturi mai mult decat avantajoase, adaptate oricaror bugete! Profita, asadar de ofertele nostre si achizitioneaza acum ambalaje de carton unice prin design si superioare din punct de vedere calitativ!

Ambalaje de carton-Cea mai eficienta metoda de ambalare. Afla de ce!

Mai mult de jumatate din marfurile produse la nivel mondial sunt amblatate, depozitate, transportate si comercializare cu ajutorul unui element comun: ambalajele din carton. Motivul? Ambalajele din carton raspund cu succes tuturor cerintelor in materie de protectie, logistica si pret.

Confectionat din fibre celulozice rezultate din prelucrarea materiilor prime vegetale (paie de cereale, coceni de porumb, stuf, lemn de brad, pin, fag, plop, etc.), cartonul are proprietati unice, net superioare materialelor traditonale de ambalat (lemn, plastic, etc.). In primul rand, ambalajul de carton are o greutate foarte mica, fiind foarte usor de transportat si astfel, de crescut greutatea neta a marfurilor. In plus, gratie texturii si flexibilitatii, ambalajul de carton se poate plia fara probleme atunci cand este nevoie de spatiu in depozitare.

In al doilea rand, cartonul este un material extrem de rezistent la uleiuri, gaze, alcooli, eteri, acizi, baze slabe, chiar si la umezeala. Prin capacitatea ridicata de a prelua solicitarile mecanice, ambalajul din carton ofera protectie deplina obiectelor depozitate. In plus, fiind inodor si insipid, cartonul nu contamineaza produsele depozitate, ele pastrandu-si mirosul si gustul.

Un alt avantaj este acela ca ambalajele din carton se pot personaliza fara costuri ridicate si fara efort, doar prin imprimare. In acest mod se obtin ambalaje unice, adaptate fiecarui tip de articol depozitat.

Avensis Grup-Ambalaje de carton, simple sau persoanalizate

Daca vrei sa te bucuri de toate aceste beneficii, contacteaza o firma specialziata in productia si comercializarea ambalajelor de carton. Nu ai gasit inca furnizorul perfect? Avem solutia: Avensis Grup, companie cu sediul in Braila.

Avand o experienta de peste 10 ani pe piata de profil din Romania dar si un portofoliu impresionant de clienti, Avensis Grup iti pune la dispozitie o gama completa de ambalaje de carton. Acestea pot fi imprimate sau plastifiate in functie de necesitati si exigente.

Fie ca ai nevoie de ambalaje de carton pentru depozitarea si transportul produselor de patiserie, de cofetarie, ori de ambalaje de carton pentru pizza, apeleaza la Avensis Grup si profita de ofertele tentante! Te asteptam cu zeci de produse si solutii eficiente pentru afacerea ta, dar si cu preturi mici!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>