Industria Constructiilor
February 19, 2015 posted by Oana Birgaoanu

Avantajele unei masini de slefuit Makita

Avantajele unei masini de slefuit Makita

Printre cele mai bune masini de slefuit utilizate in domeniul contructiilor se numara masinile de slefuit marca Makita. Aceasta marca deosebita este caracterizata prin robustete, durata mare de viata, usurinta in manevrare, dar si de un pret bun. De unde poti cumpara astfel de masini de slefuit? De la Magnet Center prin intermediul magazinului sau online, sculesantier.ro.

Masini de slefuit Makita sunt o investitie facuta cu cap!

 

Este greu de ales din varietatea de modele de masini de slefuit care exista la ora actuala pe piata, insa, daca doresti sa faci o investitie inteleapta, cumpara si tu masini de slefuit Makita. Aceste masini profesionale au urmatoarele avantaje:

- sunt ideale pentru slefuitul alternativ;

- au o greutate mica, ceea ce le face usor de utilizat pentru un timp indelungat;

- sunt dotate cu accesorii diverse precum sac pentru praf, placa cu gauri si hartie abraziva;

- sunt masini de slefuit cu vibratii deosebit de eficiente;

- designul compact al unei masini de slefuit Makita iti ofera o buna manevrabilitate;

- centrul de greutate al unui astfel de model este situat mult mai jos asa incat manevrabilitatea este imbunatatita si datorita acestui aspect esential;

- motorul este de tipul heavy duty, sistemul de racire fiind reproiectat pentru o functionare indelungata;

- iti permite obtinerea de performante ridicate;

- corp ergonomic;

- priza deosebita;

- poti sa o folosesti cu doua maini sau cu o singura mana, fiind confortabila;

- insertiile de cauciuc de pe suprafetele de prindere iti permit sa nu obosesti atat de repede, sa manevrezi usor si bine masina;

- sunt dotate cu cleme de prindere pentru hartia abraziva, aceasta schimbandu-se rapid, fara efort;

- beneficiezi de garantie timp de 1-2 ani.

De unde gasesc de cumparat masini de slefuit Makita?

 

Crezi ca este greu sa gasesti de cumparat masini de slefuit Makita pe piata din Romania? Nicidecum! Acum este mai simplu ca niciodata. Tot ce ai de facut este sa intrii online in magazinul sculesantier.ro si sa cumperi simplu si rapid masina de slefuit Makita dorita.

In acest magazin online vei gasi si alte masini de slefuit precum slefuitorul cu banda de la Hitachi, masina de slefuit si de satinat WPO de la Fein, masina de slefuit cu banda tot marca Fein sau masina de slefuit tevi marca Flex. Toata aceste masini de ultima generatie, moderne si performante, le poti utiliza cu succes in domeniul constructiilor, usurandu-ti considerabil munca.

In ceea ce priveste echipamentele destinate domeniului constructiilor, cat si sculelor adecvate, magazinul online sculesantier.ro este foarte bine aprovizionat. Compania detinatoare, Magnet Center, are o experienta de peste 10 ani in comercializarea de astfel de echipamente, intelegand ca online este mult mai simplu, mai rapid si mai convenabil pentru toata lumea.

Unde se utilizeaza masini de slefuit de la Magnet Center? Pentru slefuirea peretilor, a tevilor sau alte suprafete din domeniul constructiilor. Cert este ca te bucuri si de calitate, si de preturi avantajoase cu Mganet Center si ale sale masini de slefuit pe care le gasesti de cumparat online.

Daca vrei sa te bucuri de calitate, alege masini de slefuit de la sculesantier.ro. Ai nevoie de informatii suplimentare despre magazinul si produsele sculesantier.ro? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0726-392.208 si 0729-344.737 sau trimite un e-mail pe adresa office@sculesantier.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>