Instalatii
November 11, 2014 posted by Oana Birgaoanu

Avantaje uleiuri hidraulice de la Facility Distrib

Avantaje uleiuri hidraulice de la Facility Distrib

Uleiuri hidraulice sunt uleiuri industriale concepute special pentru sistemele hidraulice. La baza acestor uleiuri stau uleiurile de baza aditivate suplimentar cu aditivi anticorozivi, aditivi antioxidanti, aditivi antispumanti si aditivi depresanti.

Mai exact, la ce se foloseste un ulei hidraulic? Acesta are rolul de a transmite energia in sistemele hidraulice pentru a pune in miscare diverse utilaje folosite in industrie. Un ulei hidraulic bun trebuie sa posede calitati excelente de lubrifiere, sa aiba capacitate mare de aderare si de umezire, sa se aprinda greu, sa reziste in timp si sa se invecheasca greu, sa nu atace garniturile utilajelor si sa posede compresibilitate redusa.

De unde cumpar uleiuri hidraulice?

 

Uleiuri hidraulice de calitate superioara gasesti la Facility Distrib, o companie din Bacau care iti pune la dispozitie diverse tipuri de uleiuri si vaseline utilizate cu precadere in industrie, raza de aplicabilitate fiind variata. Astfel, poti utiliza uleiurile hidraulice:

- pentru constructia de masini;

- in agricultura;

- in transport, fie ca este vorba de caracter civil sau caracter industrial.

Insa lista nu se termina aici, ci este mult mai cuprinzatoare, utilajele industriale avand nevoie de uleiuri hidraulice de calitate pentru a putea functiona cat mai bine.

Uleiurile hidraulice de la Facility Distrib sunt foarte stabile din punct de vedere termic si trec cu brio si testul forfecarii. Rezista si la uzura si la oxidare, in acest mod filtrele fiind protejate, neexistand pericolul de a se infunda sau bloca. Punctul de scurgere al uleiurilor hidraulice este destul de scazut, ceea ce inseamna ca sunt excelente pentru orice anotimp. Filtrabilitatea este si ea excelenta!

Cert este ca Facility Distrib iti ofera numai uleiuri hidraulice de calitate superioara, toata gama de produse fiind realizata conform normelor in vigoare. Ele se potrivesc oricarui tip de sistem hidraulic si isi fac treaba intr-un mod excelent.

Faptul ca poti utiliza uleiurile hidraulice pentru o perioada lunga de timp, ca sunt rezistente si fiabile, ca sunt eficiente si iti permit indeplinirea sarcinilor zilnice fara a exista pericolul de a aparea diverse probleme suparatoare, face din uleiurile hidraulice de la Facility Distrib produsele potrivite pentru toate utilajele folosite in industrie.

Avantaje uleiuri hidraulice

 

Printre cele mai importante avantaje ale uleiurilor hidraulice pe care Facility Distrib ti le pune la dispozitie, se numara:

- In timpul exploatarii, uleiurile hidraulice poseda o inalta stabilitate. Este vorba despre vascozitate, antioxidant si antiuzura;

- Conductele instalatiilor hidraulice cat si cuplajele sunt pe “maini” bune, caci uleiurile hidraulice nu sunt agresive;

- Se folosesc cu succes pentru diverse instalatii industriale;

- Se pot folosi la temperaturi extreme;

- Au o densitate si un indice de vascozitate ideal pentru utilizarea lor pentru diverse utilaje industriale;

- Sunt greu inflamabile;

- Poseda caracteristici anti-uzura foarte bune;

- Nu permit corodarea utilajelor;

- Prezinta stabilitate excelenta la oxidare; acest lucru inseamna ca uleiul are durata mare de viata;

- Nu fac multa spuma;

- Elibereaza excelent aerul;

- Exista chiar si uleiuri hidraulice biodegradabile, protejand astfel mediul.

Numeroasele avantaje ale uleiurilor hidraulice de la Facility Distrib le recomanda ca fiind solutia potrivita pentru tine si utilajele tale!

Daca vrei sa ai parte de calitate, alege uleiuri hidraulice de la Facility Distrib. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Facility Distrib? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0371-159.978 sau trimite un e-mail pe adresa office@facilitydistrib.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>