Echipamente Industriale
December 9, 2015 posted by Oana Birgaoanu

Avantaje sufe ridicare de la Chingi Expert

Avantaje sufe ridicare de la Chingi Expert

Ai nevoie de sufe ridicare, ancorare si manipulare in deplina siguranta a unor sarcini cu greutate foarte mare? Chingi Expert este magazinul online care-ti ofera varietate, calitate si preturi bune. Descopera si tu promotiile Chingi Expert si bucura-te de livrare oriunde in tara!

Ce sunt sufe ridicare?

 

Sufe ridicare sau chingi ridicare sunt dispozitive de ridicare si de ancorare care in acest caz au la baza materialele textile. Acestea se realizeaza numai in conformitate cu standardele impuse pentru acest domeniu de activitate si au, in general, un coeficient de siguranta ce se poate traduce prin simbolul 1:7.

Au o greutate specifica mica si sunt foarte rezistente la agentii chimici cu care pot interactiona, rezista chiar si la radiatii UV si corespund normelor cu privire la protectia mediului inconjurator. Durata lor de exploatare este mare.

Sa nu uitam ca sunt marcate prin culori si dungi care definesc sarcinile de lucru exacte ale acestor sufe de ridicare si, de asemenea, te ajuta sa le alegi mult mai usor.

De unde cumpar sufe ridicare?

 

Sufe ridicare se gasesc de cumparat la Chingi Expert, un magazin online din Deva care produce si comercializeaza acest tip de articole de foarte multi ani. Pe langa vanzare aceasta companie iti pune la dispozitie si servicii de consultanta de specialitate care este gratuita, dar si servicii de reconditionare a chingilor uzate.

Important de retinut este ca echipa Chingi Expert iti realizeaza sufe ridicare exact la dimensiunile indicate de tine, personalizandu-ti astfel produsul. Acestea sunt de calitate superioara, sunt omologate si certificate si te poti baza oricand pe eficienta lor.

Top 10 avantaje sufe ridicare

 

Chingi Expert este magazinul online care-ti propune achizitionarea de sufe ridicare diferite modele, toate oferite la preturi avantajoase. Pe langa aceste avantaje de top mai enumaram si:

1. Sufele de ridicare Chingi Expert au la baza materiale textile si sunt prevazute cu bucle intarite pentru protectie maxima;

2. Calitatea oferita de catre Chingi Expert este de top, iar raportul dintre calitate si pret este unul mai mult decat atragator pentru toti clientii;

3. Sufele de ridicare nu se intrebuinteaza numai pentru ridicarea sarcinilor in conditii de maxima securitate, ci se folosesc si pentru manevrarea acestora si ancorarea lor;

4. Se utilizeaza in domenii si sectoare dintre cele mai variate, oriunde este nevoie de calitate;

5. Comisia Europeana a omologat si a certificat sufele comercializate de catre Chingi Expert;

6. Sunt productie proprie, deci sunt sufe ridicare made in Romania de care trebuie sa fim mandri;

7. Sunt deosebit de eficiente si te vor ajuta sa-ti faci treaba oricand;

8. Sunt rezistente, durabile si au viata indelungata;

9. Folosesc un cod al culorilor european, iar in functie de aceste culori stii care este tonajul maxim pe care il poti intrebuinta. De exemplu, culoarea verde este pentru 2 tone, violetul este pentru 1 tona, iar galbenul pentru 3 tone;

10. Au latimi si lungimi diferite, in functie de necesitati.

De asemenea, trebuie sa specificam ca pot fi in 2 straturi pentru eficacitate maxima si ca sunt prevazute cu linii negre care indica SMU.

Daca vrei sa te bucuri de calitate, alege sufe ridicare de la Chingi Expert. Ai nevoie de informatii suplimentare despre magazinul si produsele Chingi Expert? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0723-004.041 sau 0254-210.935.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>