Industria Energetica
October 8, 2015 posted by Oana Birgaoanu

Avantaje proiectoare cu LED de la Solar Watts

Avantaje proiectoare cu LED de la Solar Watts

Vrei proiectoare cu LED bune, proiectoare apartinand unor marci cu renume international, de calitate, care consuma putin, care iti ofera foarte multe ore de functionare, zeci de mii de ore in care te poti bucura de lumina calda, rece sau RGB, proiectoare ce-ti permit sa faci economie la factura de energie electrica, estetice si cu intrebuintari dintre cele mai diverse? Solar Watts te oferteaza cu zeci de astfel de produse in magazinul sau online!

Ce sunt proiectoare cu LED?

Proiectoare cu LED sunt sisteme de iluminat ideale pentru mediul industrial si cel business. Important de retinut faptul ca au o larga arie de utilizare si se pot folosi pentru situatii dintre cele mai diverse.

In primul rand, proiectoarele cu LED se folosesc pentru a ilumina cladirile unde se lucreaza mult. Proiectoarele emit o lumina constanta avand culoarea alba, lumina ce nu are fluctuatii si nu este obositoare pentru ochi.

Insa proiectoarele cu LED le intalnim si pentru iluminarea statuilor sau a cladirilor publice, pentru iluminatul parcurilor sau chiar pentru iluminarea caselor. Daca optezi pentru varianta cu senzori, proiectorul se va aprinde doar atunci cand esti in zona luminandu-ti astfel calea prin curte, iar in acest mod faci si economie la factura de energie.

Top 10 avantaje proiectoare cu LED

Printre cele mai des intalnite avantaje ale unor proiectoare cu LED se numara:

1. Sunt de o rezistenta deosebita deoarece sunt confectionate din materiale dure care fac fata cu succes si intemperiilor sau conditiilor meteo dintre cele mai dificile;

2. Se pot folosi atat pentru mediul rezidential, cat si pentru cel business sau industrial;

3. Consuma foarte putin curent, astfel incat factura la energie nu va fi deloc incarcata, ba dimpotriva te vor ajuta sa faci serioase economii. Proiectoarele cu LED folosesc cu pana la 80-90% mai putina energie decat cele obisnuite;

4. Nu dauneaza mediului inconjurator si sunt ecologice;

5. Nu polueaza solul, apa sau aerul;

6. Nu contin in compozitia lor substante periculoase cum este mercurul si sulful si nici gaze toxice;

7. Te bucuri de foarte multe ore de utilizare, de pana la 50.000, deci investitia ta merita cu varf si indesat;

8. Au preturi bune de achizitie comparativ cu calitatea pe care o ofera;

9. Becurile LED ale acestor proiectoare nu se incing;

10. Lumina poate fi rece, RGB sau alb calda.

De unde pot sa cumpar proiectoare cu LED?

Pentru atunci cand doresti sa inlocuiesti proiectoarele clasice si sa te bucuri de avantajele enumerate, Solar Watts te asteapta in magazinul sau online cu o oferta de nerefuzat. Aici gasesti foarte multe modele, o varietate impresionanta de proiectoare cu LED dintre care poti alege exact ceea ce te “coafeaza” cel mai bine.

Tinand cont ca reduc consumul de energie electrica si ca ofera valoare proprietatii tale, ia aminte ca acestea au aplicatii dintre cele mai diverse. Se folosesc pentru iluminarea de cladiri, statui sau sculpturi, panouri publicitare, parcari, biserici si stadioane, cat si multe alte cladiri de interes general.

Solar Watts iti propune numeroase proiectoare complet eco-friendly la preturi bune. In plus toate proiectoarele Solar Watts au cip leduri americane Bridgelux sau CREE cu cel mai ridicat flux luminos si garantie 5 ani. Descopera si tu oferta!

Daca vrei sa te bucuri de calitate, alege proiectoare cu LED de la Solar Watts. Ai nevoie de informatii suplimentare despre magazinul si produsele Solar Watts? Pentru detalii si comenzi, suna la unul din numerele de telefon 0239.640.637 / 0765.420.877 / 0745.417.914 sau trimite un e-mail pe adresa office@solarwatts.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>