Industria Constructiilor
November 24, 2014 posted by Oana Birgaoanu

Avantaje pardoseala suprainaltata de la Malex Concept Design

Avantaje pardoseala suprainaltata de la Malex Concept Design

Pardoseala suprainaltata sau pardoseala flotanta a devenit din ce in ce mai cunoscuta in ultimii ani si in Romania. Unde se utilizeaza acest gen de pardoseala? Aplicatiile sunt diverse, de la cladiri de birouri si centre de comanda pana la clinici si spitale, muzee, cinematografe si teatre, cladiri industriale, Horeca, spatii comerciale, sali de sport, unitati de invatamant sau orice cladire unde se doreste mascarea cat mai eleganta a cablurilor si diverselor instalatii.

Pe langa aspectul estetic deosebit de elegant al acestui tip de pardoseala, mai putem adauga si faptul ca pardoseala suprainaltata sau flotanta se curata usor si se intretine la fel de usor, este antiderapanta, ignifuga, antialergica, antistatica, nu afecteaza mediul inconjurator si nu pune in pericol viata, securitatea si sanatatea muncii.

De unde fac rost de pardoseala suprainaltata?

 

Pardoseala suprainaltata nu este un concept in mod obligatoriu descoperit recent, insa vorbim despre o constructie moderna utilizata tot mai des de catre constructori pentru a masca diverse articole ce afecteaza aspectul general al unei locuinte.

Cine se ocupa de realizarea unei astfel de pardoseli? Malex Concept Design din Bucuresti. Aceasta companie are o experienta vasta in domeniul pardoselilor, in special al pardoselilor “calde”, fiind activa pe piata din Romania inca din anul 2006.

Pe langa pardoselile suprainaltate, Malex Concept Design se ocupa si de montarea de parchet laminat, de parchet stratificat, parchet masiv, parchet pentru baie, pardoseala pentru exterior sau mocheta. Nici linoleumul, covoarele PVC sau gazoanele ornamentale sau cele sintetice nu mai prezinta secrete pentru Malex Concept Design.

Indiferent de tipul de pardoseala de care ai nevoie, nu ezita sa iei legatura cu Malex Concept Design; cu siguranta vei fi mai mult decat multumit de calitatea serviciilor prestate si de aspectul estetic final.

Top 5 avantaje pardoseala suprainaltata

 

Printre cele mai mari avantaje ale unei pardoseli suprainaltate, se numara:

1. Iti permite sa maschezi intr-un mod eficient cablurile sau diverse instalatii dintr-o incapere, aspectul estetic al acesteia neavand astfel de suferit din cauza “matariei”;

2. “Obiectele ascunse” de pardoseala suprainaltata nu sunt blocate, ci ai posibilitatea oricand sa aduci modificarile necesare sau sa te apuci de reparatii, dupa caz;

3. Isi gaseste aplicabilitate in salile de sport, spitale, centre medicale, show-room-uri, sali de conferinta, moteluri si hoteluri, centre comerciale, depozite sau sali de spectacole;

4. La baza pardoselii suprainaltate se afla un schelet mecanic acoperit cu panouri din lemn, iar abia apoi urmeaza montarea pardoselii din PVC, a mochetei sau a parchetului, ceea ce-ti asigura rezistenta sporita si viata indelungata a acestui tip de pardoseala;

5. Poti beneficia de solutii la cheie, complexe si complete, intr-un timp scurt de executie.

Echipa Malex Concept Design iti ofera acest sistem modern si complex oricand iti doresti la standarde inalte de calitate, asa incat tu sa fii multumit de colaborarea cu specialistii acestei companii din Bucuresti.

Ia si tu legatura cu Malex Concept Design si bucura-te de personalizare, calitate, rezistenta si pret de exceptie pentru pardoseala suprainaltata de care ai nevoie pentru ca locuinta ta sa-si recapete aspectul aerisit de alta data.

Daca vrei sa ai parte de calitate, alege pardoseala suprainaltata de la Malex Concept Design. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si serviciile Malex Concept Design? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0726-283.836 si 0729-098.990 sau trimite un e-mail pe adresa alexandru@malexconcept.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>