Industria Constructiilor
February 3, 2015 posted by Oana Birgaoanu

Avantaje gratare metalice presate de la Dovexim

Avantaje gratare metalice presate de la Dovexim

Cauti gratare metalice de calitate? Dovexim este exact compania de care ai nevoie, deoarece aceasta ti le va realiza la comanda pentru a ti se potrivi 100%. Dovexim iti ofera varietate impresionanta de astfel de gratare, calitate, rezistenta si estetica. Convinge-te si singur!

Gratare metalice presate. Nenumarate avantaje pentru toti cunoscatorii

 

Ce sunt gratare metalice presate? In cazul acestor modele de gratare metalice barele neportante vin presate cu o presa exact in zonele stantate de pe bara portanta. Datorita presiunii mari, dar si a profilului zonelor stantate ale acestor bare portante, ambele particularitati iti garanteaza atat o structura uniforma, cat si o structura stabila de gratii, perfect rezistente la traficul intens.

Barele portante ale gratarelor metalice presate sunt cele care transmit sarcina catre reazem, adica catre suprafetele de sprijin, care au un rol esential pentru intreaga structura. In schimb, barele de distributie, denumite si bare neportante, sunt cele care distribuie sarcina intr-un mod perfect uniform catre toate barele portante. Astfel ca toate gratarele metalice presate ofera stabilitate impecabila.

Sa nu uitam insa si de cadrul de montaj al gratarelor metalice presate care este cel ce inchide gratarul in sine. Acest cadru de montaj este sudat de marginile barelor portante si barelor neportante, avand atat rol de protectie si siguranta, cat si rol estetic, intregind structura. Din ce se executa rama de montaj? Dintr-o platbanda de otel, special creata pentru treptele industriale si pentru gratare, dar si din profile in forma de ā€œUā€ de otel ā€“ acestea se utilizeaza in cazul gratarelor metalice presate standard.

In functie de necesitatile tale, gratare metalice presate pot avea dimensiuni diferite, insa calitatea si durabilitatea ramane aceeasi. Unde se utilizeaza aceste gratare metalice presate? De regula, sunt intrebuintate pentru traficul pietonal. De asemenea, un alt mare avantaj al acestor gratare metalice presate il reprezinta faptul ca sunt puternic antiderapante, ceea ce le face ideale pentru intrebuintare in zonele in care gheata, uleiul sau grasimea pot micsora aderenta gratarelor metalice clasice.

Gratare metalice presate si sistemele de prindere

 

Elementele de fixare pentru gratare metalice presate sunt cleme de prindere speciale. De ce se utilizeaza aceste cleme? Deoarece:

- orice gratare metalice presate trebuie in mod obligatoriu asigurate impotriva ridicarii sau alunecarii de pe structura pe care sunt asezate; fixarea se face in 4 puncte sau, mai exact, in 4 colturi;

- elementele de fixare pentru gratare metalice presate trebuie inspectate periodic, in special daca conditiile de utilizare ale acestora sunt intense; articulatiile filetate ale gratarelor trebuie stranse adesea;

- piulitele si suruburile utilizate pentru fixarea gratarelor sunt zincate la cald pentru rezistenta maxima.

Gratare metalice presate de unde? De la Dovexim, partenerul tau de incredere!

 

Esti in cautare de gratare metalice presate de calitate? Dovexim ti le face la comanda in functie de necesitatile tale. Acestea sunt foarte rezistente, durabile si calitative. Se intrebuinteaza in special pentru aplicatii industriale, iar aspectul estetic nu lasa nici el de dorit sau, mai precis, se pune mare accent si pe partea de estetica, deoarece gratarele metalice atrag in permanenta atentia.

Pentru comenzi rapide, ia legatura cu echipa Dovexim!

Daca vrei sa ai parte de calitate, alege gratare metalice de la Dovexim. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Dovexim? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0259-417.034 si 0722-365.102 sau trimite un e-mail pe adresa dovexim@gmail.com.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>