Echipamente Industriale
October 7, 2014 posted by Oana Birgaoanu

Avantaje debitare cu plasma de la Telemarc

Avantaje debitare cu plasma de la Telemarc

Inoxul, aluminiul, dar si cuprul sunt metale ce nu se pot taia cu flacara si din aceasta cauza, in anii ’50, a aparut tehnologia ce poarta denumirea de debitare cu plasma sau taiere cu plasma. Aceasta tehnologie revolutionara a permis ca ulterior sa fie taiate in acelasi mod si otelurile mai slab aliate sau cele medii. De ce s-a luat aceasta hotarare? Deoarece debitarea cu plasma oferea precizie maxima si un aspect perfect metalului. Chiar daca au trecut zeci de ani din momentul aparitiei acestei tehnologii, debitarea cu plasma se afla la mare putere si in zilele noastre, permitand obtinerea de produse de calitate la un pret avantajos pentru clienti.

Cu ce se realizeaza debitare cu plasma?

 

Desigur, exista masini de debitare cu plasma, masini ce sunt foarte precise si care se pot utiliza cu usurinta. De cate tipuri pot fi echipamantele de debitare cu plasma? De 2 tipuri:

1. Echipamente speciale pentru debitarea manuala. Aceste echipamente au 2 componente de baza: sursa si pistoletul pentru taierea manuala. Unde se folosesc acest gen de echipamente? In special pentru industria confectiilor metalice. Precizia lor in strapungere merge pana la 40 mm.

2. Instalatii automate, de regula fiind vorba de cele cu control numeric. In acest caz sunt foarte importante aspectele legate de tehnologia de taiere, calitatea materialului, parametrii procesului de taiere, dar si de gazul plasmagen utilizat. Aceste instalatii moderne sunt de maxima precizie si sunt alcatuite dintr-o sursa de curent, un pistolet de plasma, o masa de lucru, un sistem de absorbtie a gazelor si o sursa de gaz plasmagen, desigur. De regula se utilizeaza un amestec de 2 gaze plasmagene. Argonul si hidrogenul se folosesc pentru debitarea aluminiului si a otelului inalt aliat. De asemenea, se utilizeaza si amestecul de azot si hidrogen.

Iar daca te intrebi de ce sa apelezi si tu la servicii de debitare cu plasma trebuie sa stii ca aceasta tehnologie iti ofera si un pret avantajos in raport cu calitatea oferita, iti ofera rapiditate in executie, dar si margini perfecte, margini cu grosimi diferite.

Top 15 avantaje debitare cu plasma de la Telemarc

 

Insa pentru a beneficia si tu de servicii de calitate in ceea ce priveste debitarea cu plasma, Telemarc este echipa potrivita pentru tine. Aceasta companie din Arad iti ofera urmatoarele avantaje:

1. Un proces de taiere modern;

2. Precizie maxima;

3. Calitatea lucrarii;

4. Mana de lucru priceputa si puternica;

5. Pret avantajos;

6. Tehnlogie de ultima generatie;

7. Suport tehnic;

8. Prelucrare precisa si pentru aluminiu si otel, metale care prezinta conductibilitate ridicata;

9. Grosimile obtinute in urma debitarii cu plasma sunt diferite;

10. Masinile intrebuintate sunt de ultima generatie;

11. Domenii de aplicare numeroase;

12. Eficienta maxima in taiere, ceea ce a facut din debitarea cu plasma o tehnologie foarte populara si deosebit de utilizata;

13. Deformatiile sunt mult mai putine decat in cazul altor tehnologii;

14. Daca tabla este mai groasa, cu atat mai bine, pretul de debitare este mai avantajos.

15. Ai parte de o echipa competenta care-ti va oferi servicii, dar si produse de calitate.

Daca vrei sa ai parte de calitate, alege debitare cu plasma de la Telemarc. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si serviciile Telemarc? Pentru detalii, suna la numarul 0744-704.782 sau trimite un e-mail pe adresa telemarc_arad@yahoo.com.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>