Uncategorized
April 19, 2015 posted by Lavinia Bilba

Atomizoare de la AgroMall.ro!

8fff81a56b13f4f4542f70bf2bb4cabcDaca ai nevoie de atomizoare pentru diferite tratamente cu pesticide contra daunatorilor, compania AgroMall.ro ofera astfel de dispozitive performante, portabile sau cu roti pentru a eficientiza si usura aceste operatiuni si in scopul obtinerii celor mai bune rezultate. Comenzile se onoreaza in 24 de ore indiferent de zona tarii, iar modelele de atomizoare puse la dispozitie beneficiaza de garantie si instructiuni de utilizare in limba romana. Perioada de garantie este de 24 de luni pentru persoanele fizice si 12 luni pentru cele juridice.

Preturile oferite sunt de producator, iar zilnic vei putea beneficia de reduceri, promotii si oferte de nerefuzat. Produsele pot fi comandate oricand prin cateva click-uri de pe site-ul agromall.ro si le vei primi la tine acasa in cel mai scurt timp posibil fara a iti mai face nicio grija. Extrem de necesare in domeniul agriculturii aceste dispozitive sunt apte sa ofere cele mai sigure tratamente contra daunatorilor. In cazul in care nu stii care produs ar fi mai potrivit pentru cerintele tale poti consulta echipa de profesionisti ai firmei Agromall.ro.

Atomizoare pentru toate cerintele!

Cu ajutorul acestor modele de atomizoare de pe Agromall.ro vei putea stropii substantele care iti protejeaza cultura de camp, cea din podgorii sau livezi intr-un mod mult mai simplu si mai rapid. Aceste dispozitive determina o pulverizare fina si uniforma a substantelor fie ele lichide sau solide. In acest mod poti fi sigur ca tratamentul este aplicat in mod corect si va da rezultatele pe care le astepti. Modelele portabile sunt prevazute cu motor in 2 timpi, iar cele mobile au motoare mai puternice, fiind astfel mai mari si mai robuste ca design. Acestea din urma dispun de furtun cu o lungime de 30m, fiind ideale pentru culturi care se intind pe o suprafata mai mare. Rolele cu care sunt prevazute aceste dispozitive sunt menite sa asigure o deplasare facila pe distante lungi.

Raza mare de imprastiere impreuna cu capacitatea rezervorului de substanta lichida determina atomizoarele pentru uzul agricol si horticol intensiv. Aceste atomizoare sunt responsabile cu obtinerea unui tratament cu o mare acoperire avand in vedere dimensiunile mici si uniforme ale picaturilor impreuna cu actiunea aerului care misca frunzele. La sfarsitul intrebuintarii acestor dispozitive se recomanda spalarea rezervorului de solutie. In plus, se recomanda evitarea tratamentelor in zilele foarte calduroase sau in perioade cu vant puternic.

AgroMall.ro – un mall al utilajelor!

Magazinul online AgroMall.ro ofera utilaje agricole si de constructii celor interesati oriunde in Romania. Aceste echipamente sunt printre cele mai cunoscute in activitatile desfasurate, fiind si fabricate de producatori renumiti cum ar fi Bosch, Cabel, Stager, Texas si multi altii. Fiecare produs in parte este insotit de garantie, iar raportul calitate-pret este unul avantajos, echipa societatii oferind oricand si consultanta de specialitate pentru alegerea acestora. Clientii au si posibilitatea returnarii produselor, dar si multe metode de plata si conditii avantajoase de achizitie. Produsele comercializate sunt noi si testate inainte de livrare pentru a fi siguri ca nu vei primi produse uzate sau defecte. Comanda acum atomizoare de la AgroMall.ro si alte produse de care ai nevoie si nu vei regreta alegerile facute.

Datele de contact ale firmei AgroMall.ro

Adresa firmei: Str. Amurgului, nr. 77B, Popesti-Leordeni

Telefon: 0728 674 650

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>