Echipamente Industriale
August 26, 2015 posted by Oana Birgaoanu

Asimo Trading Prod. Statii filtrare aer la un raport calitate-pret de exceptie

Asimo Trading Prod. Statii filtrare aer la un raport calitate-pret de exceptie

Cauti statii filtrare aer pentru a-ti proteja in acest mod angajatii, dar si mediul inconjurator fiind in trend cu moda eco? Fie ca lucrezi in domeniul industriei metalurgice, in industria lemnului, alimentara sau a cimentului, o statie de filtrare a aerului eficienta este aur curat. De unde o poti cumpara la un pret bun, dar sa fie si eficienta, de calitate, rezistenta si robusta? De la Asimo Trading Prod din judetul Arges.

Statii filtrare aer cu extractie automata

 

Printre caracteristicile generale ale unor astfel de statii filtrare aer se numara:

1. Descarcarea se face in mod automat cu valva de dozare si snec;

2. Exista 2 modalitati de functionare a acestor statii de filtrare a aerului:

- filtrare in presiune. In acest caz ventilatorul este cel care introduce in statia de filtrare aerul poluat. Acest aer poluat va traversa sacii filtranti urmand un curs de la interior la exterior;

- filtrare in depresiune. Prin statia de filtrare se aspira aerul poluat de catre ventilator. In cele din urma aerul poluat traverseaza sacii filtranti urmand calea de la exterior la interior, fiind vorba despre cea mai eficienta metoda de scuturare cu ajutorul aerului comprimat;

3. De asemenea, exista tot 2 posibilitati de regenerare cand vine vorba despre sacii filtranti:

- scuturarea mecanica cu motovibrator, este regenerarea standard;

- scuturarea cu ajutorul unui jet de aer comprimat avand comanda temporizata electronic;

4. Aceste statii de filtrare aer se pot intrebuinta pentru industria lemnului, pentru industria alimentara, industria cimentului sau industria metalurgica;

5. Te poti orienta inspre statii filtrare aer avand latimi diferite: 1700 mm sau 2400 mm.

Statii filtrare aer dotate cu filtre cu maneci pentru colectarea in saci

 

In cazul acestor statii filtrare aer se intrebuinteaza filtre modulare ALWO F care au la baza panourile prefabricate din tabla zincata. Fiind modulare, asamblarea acestor filtre este deosebit de usoara. Astfel ca, daca ai cumparat modelul de filtru standard si 2 saci de colectare din plastic, vei putea realiza filtre compuse.

Ce fel de material filtrant se intrebuinteaza pentru aceste filtre? Polyester antistatic ce are o densitate de 400 gr/mp. Daca vrei sa regenerezi sacii filtranti pentru un modul de filtru de tip ALWO F se va recurge la motovibrator. In acest mod atat materialul, cat si particulele retinute vor fi colectate in saci de plastic.

De unde se pot cumpara astfel de statii filtrare aer?

 

Asimo Trading Prod avand sediul in judetul Arges exista pe piata din Romania inca din anul 2013 si se adreseaza tuturor clientilor si firmelor care-si doresc achizitionarea de statii filtrare aer de calitate superioara, statii pe care sa le foloseasca in industrii dintre cele mai variate de la industria alimentara, pana la industria metalurgica, a cimentului sau a prelucrarii lemnului.

Aceste statii de filtrare sunt comercializate la un raport calitate-pret corect, dar si avantajos pentru client. Aceste echipamente fiabile, rezistente, robuste, compacte, care se bucura de diversitate in ceea ce priveste modelele disponibile iti vor asigura calitatea aerului optima din cadrul companiei tale, iar poluarea din cadrul proceselor de fabricatie este si ea eliminata.

Daca vrei sa te bucuri de calitate, alege statii filtrare aer de la Asimo Trading Prod. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Asimo Trading Prod? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0752-116.266 sau trimite un e-mail pe adresa office@echipamenteexhaustare.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>