Industria Lemnului
December 18, 2014 posted by Silvana Vorovenci

Asimo Trading Prod- Furnizor de exhaustoare modulare

Asimo Trading Prod- Furnizor de exhaustoare modulare

Cauti un echipament care sa te scuteasca de tot rumegusul rezultat in urma proceselor de prelucare a lemnului? Vrei sa mentii un spatiu de lucru curat? Alege exhaustoare modualare comercializate de Asimo Trading Prod si bucura-te de randament maxim!

Asimo Trading Prod este o companie ce are ca principal domeniu de activitate furnizarea de solutii in domeniul industrial, mai exact: metalurgie, industria lemnului, industria automotiva, sudura, industria cimentului, industria alimentara, industria chimica etc. Astfel, din catalogul complet de echipamente si solutii poti opta pentru exhaustoare modulare de o calitate superioara, ideale activitatilor din industria lemnului.

Compania noastra comercializeaza 3 tipuri exhaustoare modulare pentru praf si rumegus. Modelele sunt disponibile in mai multe variante constructive si pot fi alese in functie de: puterea motorului electric, capacitatea sacilor colectori si filtranti, suprafata filtranta, debitul maxim de aspiratie, nivelul de zgomot, greutate, design etc.

Dincolo de exhaustoare modulare performante, Asimo Trading Prod iti ofera accesul si la tarife competitive, avantajose pentru orice buget. Echipamentele prezente in oferta noastra se adreseaza atat profesionistilor din industria lemnului, dar si utilizatorilor casnici aflati in cautarea unui echipament compact, puternic si practic.

Exhaustoare modulare- Aspira praful si rumegusul intr-un mod eficient

Chiar daca denumirea de¨exhaustoare modulare¨este unul necunoscut de cei care nu activeaza in domeniul prelucrarii lemnului, echipamentul este des utilizat si in activitati comerciale si chiar gospodaresti, pe post de aspirator.

Exhaustorul este utilizat pentru aspiratie si exhaustare deseuri si praf din zona de lucru. Un astfel de echipament este prezent in atelierele pentru prelucrarea lemnului, rolul sau fiind acela de a pastra curatenia fara pierderi de caldura. Avand un design compact si dimensiuni reduse, exhaustorul permite o utilizare cu maximum de confort, indiferent de pozitie si indiferent de complexitatea operatiilor de aspiratie.

Unde se utilizeaza exhaustoarele modulare?

Echipamentele sunt de un real folos in operatiunile de curatare praf si, in special, rumegus, motiv pentru care ele se folosesc cu precadere in: gatere, precum si ateliere mici sau mari ce au ca activitate productia de mobilier din lemn.

Tipuri de exhaustoare

Exista trei tipuri de exhaustoare, si anume:

-exhaustoare cu o singura faza: praful si rumegusul sunt aspirate prin intermediul paletei ventilatorului, pentru ca mai apoi sa fie aruncate in sacul colector. Sunt ideale pentru utilizarea in activitati casnice

-exhaustoare cu doua faze: resturile mari intra in ciclon si sunt aruncate in partea interioara fara a ajunge la ventilator

-exhaustoare  cu doua stagii tip ciocan

Ce presupune un exhaustor modular?

In constructia unui astfel de echipament intra: coliere metalice rapide, rotor palete curbe, carcasa din tabla zincata (tratata impotriva coroziunii), sistem de role. Permite reglarea pe intaltime.

De unde comanzi exhaustoare modulare?

Foarte simplu: din oferta celor de Asimo Trading Prod. Iti punem la dispozitie mai multe variante de exhaustoare modulare. In functie de cantitatea de praf si rumegus ce necesita colectare, poti alege intre aspiratoare cu 1 sac, cu 2 saci si cu 3 saci.

Echipamentele noastre sunt special concepute pentru a lucra intr-un ritm optim, cu maximum de confort si o manevrare facila. Fiind confectionate din materiale extrem de rezistente la uzura, exhaustoarele au o durata lunga de viata.

Pentru a comanda exhaustoare modulare la un pret unic, acceseaza pagina noastra de internet si contacteaza-ne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>