Industria Constructiilor
May 26, 2015 posted by Oana Birgaoanu

Asamblarile au nevoie de suruburi de la Bendkopp

Asamblarile au nevoie de suruburi de la Bendkopp

Cand vine vorba de asamblari demontabile si de suruburi, Bendkopp este specialistul de care ai nevoie. O varietate impresionanta de suruburi – in magazinul online Bendkopp gasesti toate modelele posibile de suruburi – te asteapta la Bendkopp, calitatea, rezistenta, fiabilitatea, durata mare de viata, cat si preturile foarte bune, fiind cunoscute in toata Europa.

Suruburi si asamblarile demontabile sunt cheia civilizatiei moderne

 

Inca din Antichitate se folosesc atat suruburi, cat si organe de masini sau asamblari demontabile. Putem spune ca inca din momentul in care s-a inventat roata si aceasta a fost atasata carutei, omul din toate timpurile s-a folosit de asamblarile demontabile, acestea jucand un rol aparte, chiar crucial in ceea ce priveste dezvoltarea civilizatiei.

Principalul rol al asamblarilor demontabile il reprezinta mobilitatea pe care o imprima utilajelor si masinilor. S-a ajuns chiar ca in secolul XXI tot ceea ce nu este natural si ne inconjoara sa fie de fapt realizat din subansamble si ansamble demontabile, de la pixuri si pana la sateliti, aceste “prefabricate” gasindu-si intrebuintare si in domeniul gastronomiei.

In practica poti intalni 2 mari categorii de asamblari de organe:

1. Asamblari demontabile;

2. Asamblari nedemontabile.

Ei bine, asamblarile demontabile au cucerit lumea, ele iti permit sa economisesti timp, fiind in special intrebuintate in domeniul constructiilor. De asemenea, aceste asamblari demontabile sunt foarte practice, iar in cazul in care o piesa se strica o poti foarte usor inlocui.

Printre cele mai raspandite asamblari demontabile se numara cele prin filet. Cum se realizeaza acestea? Cu ajutorul de suruburi si de piulite, iar diversitatea din acest punct de vedere abunda. Poti gasi suruburi si piulite modele variate ca dimensiune, forma sau marime.

Pe langa suruburi si piulite, o imbinare filetata mai contine si rondele – acestea pot lipsi adesea -, dar si dispozitive de siguranta. Un alt element auxiliar este cheia.

Si pentru ca pe noi ne intereseaza in mod deosebit suruburile, trebuie sa stii ca acestea se gasesc intr-o mare varietate de forme, fiind clasificate dupa forma capului. Cea mai frecventa forma de suruburi este cea cu cap hexagonal. Suruburile se pot folosi cu sau chiar fara piulita, insa aceasta din urma modalitate este una inestetica si, desi este comoda, are dezavantajul ca filetul sa se uzeze mult mai repede.

O varietate impresionanta de suruburi gasesti la Bendkopp

 

In ceea ce priveste suruburi, Bendkopp este un as, un producator de renume in tara noastra, dar si peste hotare. Compania are o istorie de peste 15 ani pe piata din Romania, iar din 1999 colaboreaza cu cei mai buni specialisti in domeniu din Germania si chiar din Europa. Putem spune ca acestui parteneriat i se datoreaza calitatea produselor pe care le comercializeaza, seriozitatea, implicarea si lucrul bine facut al nemtilor fiind proverbiala.

Practice si utile, suruburi de la Bendkopp pot fi utilizate pentru diverse asamblari demontabile din diverse domenii de activitate. Aceste organe sunt realizate din materiale de calitate, sunt rezistente si fiabile, au o durata foarte mare de viata, iar Bendkopp iti propune si o varietate impresionanta. Intra online, in magazinul Bendkopp si descopera Raiul suruburilor de la Bendkopp!

Daca vrei sa te bucuri de calitate, alege suruburi de la Bendkopp. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Bendkopp? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0264-455.515 sau trimite un e-mail pe adresa vanzari@bendkopp.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>