Echipamente Industriale
September 19, 2014 posted by Lavinia Bilba

Art Inox Grup ofera malaxoare pentru diferite aplicatii!

195bd176c3a6607e62936456f87cec84Pentru industria alimentara si farmaceutica ai nevoie de utilaje si echipamente performante cum este cazul malaxoarelor de la Art Inox Grup. Compania comercializeaza o varietate de produse necesare si utile in diferite industrii. Cerintele si necesitatile clientilor vor fi luate in considerare si respectate, echipa oferind solutii care sa se plieze pe acestea. Aceste malaxoare sunt utilaje compacte si robuste, construite complet din otel inox. Acestea se impart in mai multe catergorii in functie de necesitatile clientilor. Produsele se caracterizeaza prin structura rezistenta si fiabilitate crescuta.

Maxalorul are capacitatea de a procesa o gama variata de aluaturi, conferind o omogenizare adecvata a aluatului. Produsele oferite se adreseaza oricarei persoane care vrea sa beneficieze de un raport excelent calitate-pret. In cazul in care nu esti sigur ce alegeri sa faci in materie de malaxoare, solicita consultanta echipei Art Inox Grup. Specialistii firmei iti vor putea oferi cele mai bune solutii pentru nevoile tale, precum si recomandari pentru afacerea ta. Pentru mai multe caracteristici, putere, dimensiuni, capacitate si viteza de rotatie utilizeaza datele de contact si ia legatura cu echipa de profesionisti a firmei.

Despre malaxoare!

Malaxoarele sunt echipamente care se ocupa de amestecarea si omogenizarea diferitelor mase din compozitie, consistente, pastoase sau de a realiza anumite procese speciale. Gratie acestor dispozitive se asigura o energie mai mare de amestecare decat manual si amestecul se framanta concomitent cu inglobarea unei cantitati mari de aer in el. Art Inox Grup ofera mai multe modele de malaxoare, cum ar fi malaxoare cu benzi elicoidale, tip extruder, cu brat malaxor si cuva rotativa, cu doua brate malaxoare si rotire in sens de intampinare, cu brate fixe si cuva rotativa si alte tipuri. Operatiunea respectiva este determinata de vascozitatea sau solubilitarea componentelor, de natura lor, de starea fizica a acestora, gradul de omogenizare, proprietatile, tensiunea superficiala, durata si intensitatea amestecarii, presiunea de lucru si temperatura etc.

Produsul functioneaza silentios eliminand zgomotul din unitatile de productie. Panoul de comanda este rezistent la lichide si infiltratii de faina. Carcasa malaxorului este acoperita pentru a rezista la deteriorari mecanice. Partile care intra in contact cu aluatul sunt confectionate din otel inoxidabil. Alege cele mai bune modele de produse pentru desfasurarea activitatii tale in cele mai bune conditii si pentru o productivitate sporita. Robuste si cu o mare capacitate de framantare a aluatului, malaxoarele usureaza munca din cadrul oricarei bucatarii, fie ca este vorba de o covrigarie, patiserie sau brutarie. In ceea ce priveste disponibilitatea in stoc, trebuie sa soliciti asistenta echipa Art Inox Grup.

Unde gasesti malaxoare?

Compania Art Inox Grup ofera solutii customizate in domeniul farmaceutic, agricol, alimentar, confectii metalice, executie piese de schimb etc. Toate produsele oferite sunt de calitate superioara, au preturi convenabile si sunt aliniate la reglementarile impuse de Comunitatea Europeana. Prin solutiile oferite, companiile au putut sa se modernizeze si sa desfasoare activitatile dorite cat mai eficient. Achizitioneaza malaxoare de calitate de la Art Inox Grup pentru a desfasura activitatile dorite cat mai prompt si mai eficient.

 

Datele de contact ale firmei Art Inox Grup

Adresa firmei: Str. Spartacus, Nr.5, sector 2, Bucuresti

Telefon: 0723 540 278

Email: office@artinox.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>