Uncategorized
April 3, 2015 posted by Bianca Hau

Apeleaza la servicii de dezinsectie si scapa de daunatori

Apeleaza la servicii de dezinsectie si scapa de daunatori

In sezonul cald insectele incep sa isi faca aparitia. Iti invadeaza locuinta si iti pot afecta atat sanatatea cat si bunurile personale. Pentru servicii de dezinsectie apeleaza la compania Igiena Romserv DDD.

Principalele insecte care iti pot ataca locuinta sunt: gandacii de bucatarie, mustele, puricii, viespile, moliile, furnicile, paienjenii de casa, etc. Toate aceste insecte pot purta boli periculoase ce pot ameninta sanatatea ta si a celor din jur. In plus pot produce pierderi economice. Pentru toate aceste insecte exista un remediu. Expertii de la Igiena Romserv DDD te vor scapa de daunatorii periculosi.

Apeleaza la Igiena Romserv DDD pentru o dezinsectie ca la carte!

Apeleaza la compania Igiena Romserv DDD cand ai nevoie de servicii profesionale de cea mai buna calitate. Principalele servicii pe care compania le asigura sunt serviciile de deratizare, dezinsectie, dezinfectie. Ne adresam atat persoanelor fizice cat si persoanelor juridice. Fie ca este vorba de locuinta proprie, de hale industriale, sau orice alte institutii, este bine sa eviti aparitia insectelor.

Este bine sa apelezi la servicii de dezinsectie atat pentru combaterea cat si pentru prevenirea insectelor. Ai posibilitatea sa previi aparitia insectelor daunatoare, astfel evitand raspandirea bolilor pe care acestea le pot raspandi. Daca insectele deja au invadat locuinta, apeleaza rapid la servicii de dezinsesctie si evita inmultirea rapida a insectelor.

Igiena Romserv DDD asigura servicii de dezinsectie la cele mai bune preturi

Dezinsectia se poate realiza inainte ca insectele sa iti invadeze locuinta, sau dupa ce acestea si-au facut aparitia. In felul acesta exista:

Dezinsectie preventiva – pentru a te asigura ca insectele nu vor patrunde in locuita ta. Este ideal ca dezinsectia profilactica sa se realizeze la un interval de trei luni. In felul acesta ai garantia ca insectele nu vor patrunde in locuinta.

Dezinsectie curativa – cand insectele deja au infestat locuinta. Se trece la eliminarea definitiva a intrusilor. In cazul in care infectia este grava, dezinsectia se repeta la 10-15 zile, iar apoi se efectueaza dezinsectii preventive repetate.

Dezinsectia se realizeaza prin pulverizare (se utilizeaza pompe in care se pune insecticid diluat in apa), cu ULV, cu ajutorul automizorului, cu FOGGER-ul (ceata calda), sau cu seringa (pentru insecticidele sub forma de gel). Toate metodele sunt eficiente si sunt utilizate in functie de necesitati.

Insectele de orice fel transporta germeni si pot raspandi boli grave precum: viroze, tuberculoza, malaria, hepatita, holera, dizenterie, si multe altele. In plus insectele se inmultesc rapid. Sanatatea ta si a celor din jur poate fi afectata. In plus si animalele de companie si nu numai, se pot imbolnavi. De asemenea poti avea si perderi materiale. Spre exemplu imbracamintea care poate fi distrusa de molii, si asta e doar un caz.

Pentru o locuinta curata, neafectata de insectele daunatoare apeleaza la serviciile de dezinsectie oferite de compania Igiena Romserv DDD. Intra pe pagina online pe care firma o detine, deratizare-dezinfectie.ro/ro/ si afla toate informatiile legate de serviciile prestate, dar si de produsele utilizate. Tarifele sunt accesibile si se stabilesc in functie de nivelul de infestare, de suprafata afectata, si de tipul daunatorilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>