Industria Alimentara
June 10, 2015 posted by Bianca Hau

Ambalaje polietilena de la Secol Impex pentru sacosele tale de cumparaturi!

Ambalaje polietilena de la Secol Impex pentru sacosele tale de cumparaturi!

Orice magazine de desfacere are nevoie de sacose de cumparaturi pe care sa le puna la dispozitia clientilor. Deoarece in cele mai multe cazuri acestea sunt disponibile contra cost, este bine sa investiti in produse confectionate de producatori specializati in ambalaje polietilena.

Fiind unul din cele mai utilizate tipuri de materiale plastice de pe piata, polietilena este prezenta atat in sectorul casnic cat si in cel industrial si este baza de executie a unui numar foarte mare de ambalaje. Polietilena este utilizata pentru realizarea multor ambalaje precum recipiente pentru produse lactate, pungi de transport, folii alimentare si sacose si pungi pentru cumparaturi.

Daca sunteti in cautarea unui furnizor de ambalaje polietilena pentru sacosele si plasele de cumparaturi din magazinele voastre , Secol Impex este una dintre cele mai mari firme specializate in confectionarea de ambalaje din carton, polietilena si si folii. Toate produsele lor sunt fabricate din material de cea mai buna calitate si prin utilizarea celor mai noi tehnologii din domeniul industriei de ambalaje.

Ambalaje polietilena- cea mai buna solutie pentru sacose de cumparaturi rezistente si de calitate

Sacosele de cumparaturi confectionate din ambalaje polietilena au unmare avantaj si anume faptul ca nu degradeaza foarte usor si ca pot fi realizate in diferite forme si diferite marimi. Datorita procesului tehnologic de scurta durata, fabricarea unor sacose de cumparaturi pentru afacerea pe care o detineti dureaza foarte putin. Toate pungiile din polietilena comercializate de Secol Impex sunt de cea mai buna calitate si la preturi extrem de avantajoase.

Ambalajele din polietilena nu doar ca rezista foarte bine in timp dar sunt mai putin afectate de socuri chimice. Asadar, toate sacosele de cumparaturi sunt confectionate din material prietenoase cu mediul inconjurator si respecta toate standardele si normele din domeniul ambalajelor destinate consumatorilor.

Un mare beneficiu adus de aceste ambalaje polietilena este dat de rezistenta la apa. Polietilena este unul din materialele care este slab afectat de umezeala si nu-si schimba forma in cazul in care exista un anumit exces de apa.

Secol Impex- furnizorul de ambalaje polietilena la preturi accesibile

Secol Impex vine in intampinarea fiecarui client cu o oferta variata de folii si ambalaje. Toate produsele care sunt confectionate din ambalaje polietilena marca Secol Impex sunt de o calitate ireprosabila. Materialele sunt importate din tari europene precum Italia, Ungaria si Germania.  Echipa Secol Impex este alcatuita din cel mai buni profesionisti din domeniul industriei producatoare de folii si ambalaje iar clientii lor provin din diverse sectoare de activitate, atat  industrria alimentara cat si cea industriala.

Compania Secol Impex se preocupa ca fiecare comanda sa fie livrata la timp si raspunde mereu cu maxima seriozitatea asteptatrilor clientilor. Daca vreti sa aflati toate informatiile despre avantajele utilizarii de ambalaje polietilena vizitati pagina de internet a firmei Secol Impex. In functie de cererea voastra, vi se for face recomandarile potrivite si veti putea achizitiona cele mai bune ambalaje la preturi foarte  accesibile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>