Industria Usoara
March 26, 2015 posted by Bianca Hau

Ambalaje din carton

Ambalaje din carton

Ambalajele din carton sunt utilizate la scara larga in toata lumea, fiind intalnite in foarte multe domenii. Daca aveti nevoie de ambalaje din carton pentru diverse scopuri si cautati o firma de incredere care sa corespunda cerintelor dumneavoastra, puteti opta pentru firma Cerasela. Aceasta va ofera numeroase produse la preturi foarte avantajoase.

Ce informatii trebuie sa stiti despre firma Cerasela?

Firma Cerasela, avand sediul in municipiul Focsani se ocupa cu fabricarea de ambalaje din carton ondulant de toate tipurile si carton duplex, avand mai multe optiuni pentru gramaje. Aceasta firma se mai ocupa si de plastifieri, stantari, imprimare serigrafica, sau caserari. Cerasela va ofera o variata gama de produse, toate la cea mai inalta calitate. In cadrul ofertei pe care v-o pune la dispozitie firma Cerasela puteti gasi ambalaje carton, ambalaje pentru produse cofetarie, cutii carton, cutii caserate, cutii pizza. Amabalajul are rolul de a proteja siguranta produsului care se afla in interior, in plus are si un rol de promovare, in numeroase cazuri. Daca de exemplu, un anumit produs este ambalat necorespunzator, intr-un ambalaj de proasta calitate, acesta se va deteriora in timpul transportului, al manipularii sau al depozitarii, ceea ce va duce la deteriorarea continutului.

Care sunt avantajele pe care le au ambalaje din carton?

Cartonul constituie unul din materialele cele mai usoare si mai utilizate in fabricare ambalajelor. Fie ca ne referim la cutii de diverse marimi, forme, cu maner sau simple, la ambalaje exterioare sau plicuri, acestea sunt foarte facile si la indemana. Ambalajele din carton sunt insipide si inodore, au o greutate redusa si se pot lamina destul de usor.

Ambalajele din carton sunt maleabile, estetice, foarte rezistente si usoare, ceea ce le face pretabile pentru foarte multe domenii. Astfel se pot folosi ambalaje carton in industria alimentara, cea farmaceutica, cea industriala, a produselor IT etc. Un alt avantaj important care merita a fi amintit este acela ca orice carton este un material ecologic, fiind obtinut din ambalaje reciclate si biodegradabile. Se poate spune deci ca, indiferent de tipul de ambalaje din carton, acestea sunt prietenoase cu mediul.

Care sunt principalele functii pe care trebuie sa le aiba diversele tipuri de ambalaje din carton?
Orice ambalaje din carton trebuie sa indeplineasca mai multe functii:

-                      sa nu fie toxice si sa poate fi folosite pentru diverse scopuri

-                      sa nu aiba miros sau gust propriu pentru a nu afecta produsele din interior

-                      sa fie cat mai usoare

-                      sa poata fi folosite cu usurinta

-                      sa se poata manevra si transporta in conditii de siguranta

-                      sa ajute intr-adevar la protectia si conservarea produselor

-                      sa fie conforme cu produsele pentru care sunt destinate

Cum puteti lua legatura cu firma Cerasela pentru a comanda ambalaje din carton?

Daca sunteti interesat de achizitionare de ambalaje din carton, firma Cerasela reprezinta cea mai buna solutie. Tot ce trebuie sa faceti este sa contactati firma prin telefon, e-mail sau direct la sediul din Focsani. Daca vreti sa aflati mai multe informatii cu privire la produsele pe care le puteti gasi in oferta firmei Cerasela, puteti accesa site-ul ambalaje-cerasela.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>