Industria Alimentara
February 11, 2017 posted by Andreea Macovei

Ambalaje din carton de la Tompack – invata cum sa personalizezi ambalajul produselor tale!

Si tu folosesti ambalaje din carton pentru a furniza clientilor produsele tale? Te-ai gandit cum ai putea sa le dai o nota personala? Pentru acest lucru exista Tompack, o companie care iti pune la dispozitie ambalaje din carton exact asa cum vrei tu sa arate: in acest fel, iti pui amprenta si pe ambalajul produsului nu doar pe produsul in sine si cu siguranta, si clientii se vor declara mai multumiti.

Fie ca este vorba despre cutii nealimentare, fie cutii colective sau tavite de prajituri, toate aceste ambalaje din carton le poti lua de la Tompack. Daca si tu iti doresti ca Tompack sa iti conceapa ambalajele, acum este momentul sa apelezi la ei!

Pentru ce fel de ambalaje de carton poti apela la Tompack?

Cu certitudine, nu de putine ori am achizitionat un produs sau am optat pentru impachetarea unui articol intr-o cutie de carton. Cutiile de carton sunt extrem de practice atunci cand vine vorba despre produse alimentare si produse nealimentare. Ele fac parte din categoria ambalajelor de carton, extrem de folosite in viata de zi cu zi. Daca si tu ai nevoie de ambalaje din carton pentru produsele tale, sa stii ca poti apela la Tompack care iti va concepte ambalajele pe care le vrei.

Cu Tompack, poti dispune de o larga paleta de ambalaje de carton care sa se potriveasca nevoilor tale: pot fi cutii nealimentare, cutii colective, cutii alimentare, tavita de prajituri, materiale publicitare etc. Toate aceste produse te vor ajuta pe tine atunci cand vine vorba de ambalarea produselor, de transportul lor si chiar de reutilizarea ambalajelor atunci cand acest lucru este posibil. De asemenea, ia in calcul faptul ca ambalajele de carton furnizate de cei de la Tompack te ajuta pe tine sa ambalezi articole de imbracaminte si de incaltaminte, piese auto, produse electrice, jucarii, dar si produse alimentare cum sunt prajiturile, fursecurile, pizza etc.!

Indiferent care va fi scopul folosirii acestor ambalaje de carton, trebuie sa ai in vedere faptul ca le vei putea personaliza dupa bunul plac: pe langa dimensiunea si culoarea pe care o vei vrea, tu mai ai posibilitatea si de a opta pentru un anumit text sau insigna care sa fie imprimanta pe cutiile tale. Cu siguranta, acest aspect nu va fi trecut cu vederea de catre clientii tai.

Tompack – expertul tau in ambalaje carton

Compania Tompack iti pune la dispozitie posibilitatea de a achizitiona ambalaje din carton pentru nevoile tale. Aceste produse se remarca prin protectia si siguranta garantata produselor care vor fi ambalate, aspectul personalizat pe care il pot avea, greutatea redusa, rezistenta ridicata, flexibilitate etc. Firma si-a creat un renume in sectorul de productie a ambalajelor de carton ondulat si duplex.

Daca si tu ai nevoie de ambalaje din carton pentru a-ti ambala produsele alimentare si nonalimentare rezultate in urma proceselor de productie, cei de la Tompack iti sar in ajutor. Aceste ambalaje vor avea dimensiunea, marimea, forma, culoarea si inscriptiile pe care vrei tu sa le alegi. Asadar, ia legatura cu reprezentantii Tompack pentru a-ti realiza ambalajele pe care ti le doresti: vei vedea ca nu vei fi dezamagit de alegerea facuta!

Pentru ambalaje de carton, Tompack este alegerea inspirata!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>