Industria Alimentara
August 14, 2014 posted by Lavinia Bilba

Ambalaje carton ondulat de la Tompack!

ambalaje carton ondulatDaca esti in cautarea unor ambalaje carton ondulat, Tompack este un cunoscut producator de astfel de produse care ofera cele mai mici preturi cu livrare in toata tara. Firma ofera o varietate de produse utilizate ca tavite de prajituri, cutii alimentare si nealimentare in functie de necesitatile utilizatorilor. Acest tip de ambalaje carton ondulat confera protectia necesara produselor comercializate, dar si aspectul necesar atragerii clientilor. Ambalajul din carton ondulat este foarte usor de confectionat si confera o manipulare usoara.

Produsele sunt rezistente astfel incat pot proteja obiectele continute si au un finisaj de exceptie in acelasi timp. Echipa firmei, cu o vasta experienta in domeniu iti ofera consiliere in alegerea unor solutii potrivite pentru un rezultat de calitate. Gratie unei tehnologii de ultima generatie, vei dispune de ambalaje de cea mai buna calitate. Cartonul ondulat este simplu de ambalat, fiind flexibil si rezistent in aceeasi masura. Metoda de fabricatie determina o greutate redusa si o rezistenta mare la deformare si rupere. La un raport optim cost-performanta achizitioneaza ambalajele din carton ondulat.

Ambalaje carton ondulat de calitate!

Ambalajele din carton ondulat sunt usoare, flexibile si pot veni in contact cu orice alimente intrucat sunt igienice. Aceste produse se caracterizeaza prin rigiditate si rezistenta sporita. Cartonul ondulat este unul dintre materialele solide si ecologice de ambalare care nu este depasit de niciun alt material din punct de vedere economic sau ecologic. Mai mult decat atat, aceste ambalaje sunt ecologice si reciclabile. Cartonul trebuie sa aiba o suprafata neteda si sa fie usor pentru a se putea imprima designul dorit cu usurinta si a asigura un aspect placut. Ambalajul are un rol determinant in achizitionarea unor produse sau nu, de aceea acesta trebuie sa indeplineasca anumite caracteristici. Datorita tehnicilor si metodelor de fabricatie, ambalajele se bucura de o greutate redusa concomitent cu o rezistenta mare la deformare.

Ambalajele din carton ondulat sunt cele mai intrebuintate, gratie avantajelor lor printre care se numara costul de productie mic fata de celelalte tipuri de ambalaje, protectia sporita la variatiile de temperatura si transportul facil intrucat acestea se pot plia cu usurinta. Produsele de acest fel se pot reutiliza, sunt biodegradabile astfel ca se recupereaza integral. Societatea dispune de modele si de dimensiuni diferite, in cadrul carora poti depozita orice produs, indiferent de greutatea acestora. Destinate protejarii si transportarii unor obiecte si bunuri, ambalajele din carton ondulat reprezinta alegerea potrivita pentru cei care au nevoie de astfel de produse.

Cine prelucreaza ambalaje carton ondulat?

Cu sediul in Craiova, societatea Tompack se ocupa de producerea de ambalaje din carton ondulat si duplex. Societatea detine utilaje de ultima generatie pentru caserare si stantare, avand colaborari cu diferite companii de renume. Oferind o varietate mare de produse, firma incearca si reuseste sa satisfaca exigentele clientilor. Tompack se bazeaza pe tehnologia de ultima ora, experienta indelungata si profesionalismul personalului pentru a obtine produse de top. Pentru comenzi de ambalaje carton ondulat de la Tompack si pentru alte produse de calitate contacteaza echipa de specialisti a firmei care te vor consilia corespunzator.

 

Datele de contact ale firmei Tompack

Adresa firmei: Bdul N. Romanescu, Nr. 112, Craiova

Telefon: 0788 637 775

Email: tompack2009@yahoo.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>