Uncategorized
August 27, 2015 posted by Silvana Vorovenci

Amalind-Tabla cutata. Aspect si durabilitate! Constructii de nota 10

Amalind-Tabla cutata. Aspect si durabilitate! Constructii de nota 10

Vrei sa dai o nota aparte constructiei tale? Pentru asta, afla ca nu trebuie sa investesti sume mari de bani, ci din contra poti obtine rezultatul dorit cu minimum de cheltuieli. Specialistii iti propun o solutie pe cat de estetica, pe atat de practica: tabla cutata.

Proiectata sa reziste chiar si celor mai dificile conditii de mediu, tabla cutata reprezinta o investitie pe termen lung. Aceasta se adapteaza oricarei arhitecturi si poate transforma o cladire banala intr-una cu aspect ultramodern, studiat pana in cele mai mici detalii.

Daca vrei sa descoperi beneficiile acestor produse unice pe piata materialelor de constructii, Amalind iti sta la dispozitie cu o gama variata, la preturi foarte avantajoase. Mai exact, Amalind comercializeaza tabla cutata pentru peretii de compartimentare si acoperisuri, precum si pentru construirea si reabilitarea spatiilor cu destinatii diverse.

Impermeabilitate maxima, greutate mica, rezistenta sporita, montare simpla, paleta cromatica bogata. Acestea sunt doar o mica parte din caracteristicile tablei cutate Amalind. Pentru a te convinge de calitatea si diversitatea produselor, acceseaza www.amalind.ro si comanda!

Tabla cutata, un material in voga. Iata de ce

Caramida este de domeniul trecutului, la fel si betonul. Astazi, cladirile inteligente utilizeaza materiale mult mai practice si cu o estetica de inalta clasa. Spatiile de productie, halele industriale, depozitele si chiar showroom-urile cer materiale premium. O alternativa in voga este tabla cutata.

Ce este tabla cutata?

Tabla cutata este un material economic ce nu necesita costuri de intretinere usor de folosit si reprezinta solutia perfecta pentru acoperisuri, pereti, placari, compartimentari sau imprejmuiri.

De ce este tabla cutata o alegere la moda?

Tabla cutata convinge printr-o constructie impecabila dar si printr-un design deosebit. In primul rand, tabla cutata este extrem de versatila, putand fi utilizata in cadrul mai multor aplicatii, fie ca element de compartimentare, fie ca material de acoperire a suprafetelor.

Ceea ce impresioneaza cu adevarat la tabla cutata este, fara doar si poate, designul. Liniile simple ale tablei cutate confera o eleganta aparte constructiei, dar si un plus de originalitate. Gama variata de culori, profile si accesorii face posibila realizarea unor proiecte ultramoderne, in pefecta armonie cu tendintele actuale in materie de design.

Durabilitatea este maxima. Fiind confectionata din otel zincat, tabla cutata rezista cu brio la cele mai vitrege conditii de mediu. Materialul nu rugineste la actiunea umiditatii excesive din atmosfera si nici nu se deterioreaza din cauza uzurii. Indiferent de conditiile la care este supusa, tabla cutata isi pastreaza aspectul intact o lunga perioada de timp.

De unde achizitionezi tabla cutata de la A la Z?

Proiectul tau de constructii are nevoie de o imagine fresh? Nu dispui de suficienti bani pentru materiale sofisticate? Ai la indemana tabla cutata! Aceasta poate fi folosita atat in cadrul aplicatiilor civile, cat si in cadrul celor industriale. Rezultatul este deosebit! Pentru un pret bun si o gama extinsa de culori si profile alege Amalind.

Avantaje tabla cutata Amalind

- aspect estetic deosebit

- gama variata de culori

- durabilitate si usurinta in instalare

- greutate redusa

- usor de depozitat si transportat

- cost redus

Intra pe www.amalind.ro si afla mai multe detalii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>