Industria Constructiilor
February 12, 2015 posted by Bianca Hau

Amalind invelitori tabla faltuita

Amalind invelitori tabla faltuita

Te-ai saturat de tigla grea care trebuie schimbata in permanenta? Tigla care risca sa cada la fiecare furtuna? Venim cu o metoda inovatoare si va recomandam invelitori tabla faltuita pentru un acoperis modern si durabil.

Se poate utiliza atat la cladiri noi cat si la cladiri vechi in cazul renovarilor. Se adapteaza oricaror conditii de vreme si este indicat atat in cazul unui imobil rezidential, a unor spatii comerciale, sau a oricarui alt tip de cladire.

Unde gasesc invelitori tabla faltuita?

Beneficiind de o experienta acumulata de-a lungul a mai bine de 10 ani, firma Amalind s-a dezvoltat in domeniul constructiilor si dispune de o gama variata de produse: invelitori tigla metalica, invelitori tabla faltuita, acoperis tabla faltuita, tabla cutata, sisteme de jgheaburi, sisteme pluviale, grinzi metalice usoare, porti industriale, usi de garaj, trape de fum, luminatoare policarbonat, elemente de siguranta acoperis, ferestre de mansarda, accesorii ferestre, rulouri interioare ferestre mansarda, rulouri exterioare ferestre mansarda, jaluzele ferestre mansarda, plasa antiinsecte ferestre mansarda, ferestre acces acoperis, scara acces pod, folie anticondens, produse termoizolatii acoperis, produse termoizolatii pardoseli, accesorii termosistem. Amalind s-a impus in fata firmelor concurente, folosind doar materiale de calitate. Dispunem de un colectiv calificat, cu o vasta experienta, instruit pentru a crea doar produse la preturi competitive.

Suntem intr-o relatie stransa cu parteneri de renume: Lindab, Fakro, Velux sau Masterplast. In cazul invelitorilor tabla faltuita se foloseste doar tabla plana Lindab Seamline, obtinuta din otel zincat la cald.

Ne ocupam si de montarea produselor pe care le furnizam, in timp util, la preturi minime. Va oferim lucrari de calitate efectuate la standarde ridicate. Va propunem pachete personalizate in functie de dorintele si bugetul fiecaruia.

De ce sa folosesc invelitori tabla faltuita?

Pentru un acopers modern si rezistent, va recomandam invelitori tabla faltuita, o metoda ce imbina utilul cu placutul si va asigura un acoperis solid.

In cazul invelitorilor tabla faltuita se pot distinge o multime de avantaje: se utilizeaza o tabla maleabila, flexibila ce poate imbraca orice forma, este formata din fasii continue ce nu prezinta imbinari transversale, nu prezinta strapungeri si nu corodeaza, nu permite patrunderea apei in interiorul cladirii, ideala pentru cladiri noi sau vechi, se asorteaza cu orice tip de arhitectura, are un aspect deosebit si elegant, pretul este scazut, beneficiaza de o durata de viata indelungata, rezistenta, durabila, costurile de intretinere sunt foarte mici, se gaseste intr-o diversitate de forme, dimensiuni si culori, cu sprafata mata sau lucioasa.

Pentru o cadire impunatoare foloseste invelitori tabla faltuita

Acoperis clasic sau cu design inovator, indiferent de necesitati tabla faltuita se pliaza oricarui tip de constructie. Apeleaza la aceasta metoda revolutionara si te vei bucura de un acoperis durabil in timp si deosebit de elegant. In plus ai o varietate de culori din care poti sa alegi. Pentru toate necesitatile tale noi avem solutia si te ajutam cu produse confectionate doar din materiale rezistente, ce nu corodeaza.

Pentru mai multe informatii acceseaza site-ul nostru online amalind.ro si te vom ajuta cu oferte personalizate si servicii complete.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>