Echipamente Industriale
September 23, 2014 posted by Lavinia Bilba

Alitatun ofera robineti industriali!

Robineti industriali de calitate de la Alitatun si InterAppPentru cei care sunt in cautarea unor robineti industriali de calitate, compania Alitatun ofera produse de cea mai buna calitate la preturi dintre cele mai accesibile. Fiind singurul distribuitor din Romania al firmei InterApp Elvetia, compania Alitatun iti ofera garantia unor produse de calitate, fiabile si durabile. Utilizati cu precadere in industriile alimentara, petroliera, chimica si altele, Alitatun distribuie robineti industriali in Vaslui. Poti gasi pe site-ul firmei Alitatun detalii tehnice complete despre fiecare produs in parte, iar pentru informatii aditionale apeleaza la consultantii Alitatun care iti pot oferi si consultanta specializata.

Poti intra in posesia robinetilor industriali potriviti, la preturi excelente doar cu sprijinul echipei Alitatun. Robinetii sunt produsi de firme de renume, care distribuie in Romania prin intermediul mai multor parteneri. Robinetii industriali comercializati de Alitatun indeplinesc toate specificatiile si se ridica la standardele din domeniu. Toate variantele de robineti industriali pe care le cauti, le gasesti in oferta Alitatun. Compania iti ofera suport in alegerea acestor produse si le livreaza la tine intr-un timp redus. Atat robinetii, cat si accesoriile furnizate respecta standardele legale si au o calitate superioara.

Robineti industriali de calitate!

Varietatea de robineti industriali comercializata este foarte diversa, astfel ca vei gasi produse necesare de toate tipurile. Poti opta pentru robinetii fluture, cu sertar, cu bila, de retinere, cu diafragma si cu scaun. Dupa destinatia acestor produse, ele pot fi confectionate din diferite materiale de constructie. Robinetii industriali sunt certificati pentru variate intrebuintari si respecta standardele europene in domeniu. Majoritatea modelelor sunt fabricate de InterApp, o companie elvetiana de renume in domeniu. In functie de destinatia acestora, ei sunt construiti din diverse materiale si prezinta o buna rezistenta si durata mare de viata. Robinetii industriali de tip fluture sunt recomandati pentru distributia si exploatarea de apa industriala, apa potabila, vapori saturati, fluidele petroliere si altele.

Robinetii au mai multe modalitati de actionare si sunt realizati cu clapa din otel inoxidabil, polipropilena si PVC. Cel mai cunoscut tip de robineti este cel cu sertar, care se construieste din mai multe materiale in functie de aplicatie. Diferitele forme si materiale de robineti industriali cu bila sunt realizate astfel incat sa poata fi utilizati in medii diferite de temperatura la presiuni de lucru specifice. In functie de caracteristicile tehnice, un robinet cu bila poate fi folosit in diferite aplicatii si in functie de aceasta trebuie insotit de diferite certificari.

Comanda produse de la Alitatun!

Alitatun este o companie care se ocupa de comercializarea de aparatura de masura si control si echipamente specifice in domeniul industrial. Pe langa produsele oferite, firma ofera si servicii de reparatii, verificari metrologice pentru ca echipamentele si instrumentele sa se afle in cea mai buna stare. Alitatun detine certificatele necesare in domeniu si se aliniaza la cerintele de calitate si protectie a mediului cerute in zona Uniunii Europene. Pentru orice informatii aditionale ai nevoie nu ezita sa contactezi echipa firmei Alitatun. Comanda robineti industriali de la Alitatun si ai garantia unor produse de calitate care isi vor indeplini sarcinile cu succes.

 

Datele de contact ale firmei Alitatun

Adresa firmei: Str. Cerbului, Nr. 29, Barlad

Telefion: 0235 416 560

Email: office@alitatun.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>