Industria Alimentara
June 12, 2014 posted by Zorina Constantinescu

Alitatun iti ofera robineti industriali InterApp!

Alitatun iti ofera robineti industriali InterApp!

De foarte multe ori, cand cauti sa investesti in produse pe care planifici sa le utilizezi pentru o perioada cat mai indelungata, scopul tau principal este obtinerea unor produse superioare din punct de vedere calitativ, fabricate de o firma recunoscuta si apreciata. Cand vine vorba de robineti industriali, una dintre cele mai cunoscute firme din Europa este compania InterApp; produsele acestei firme sunt cautate pentru aplicatii in diverse industrii, fiind recunoscute pentru calitatea superioara. In Romania, robinetii industriali fabricati de InterApp pot fi gasiti intr-un singur loc: in gama de produse oferita de firma Alitatun! Fiind unic distribuitor al produselor InterApp in tara noastra, Alitatun iti sta la dispozitie cu o gama variata de solutii, menite sa te ajute sa obtii cele mai bune rezultate!

De ce ai alege robineti industriali InterApp?

InterApp este unul dintre cele mai cunoscute nume in domeniul industrial, desemnand unul dintre cele mai mari centre de cercetare si productie in domenii precum industria tratarii apei, industria chimica, industria electrica etc. Compania isi are sediul in Elvetia si are o experienta de peste 40 de ani in domeniu; astfel, te poti asigura ca robinetii industriali achizitionati au fost fabricati prin utilizarea celor mai bune materiale si a unor tehnologii de ultima generatie.

Robinetii industriali InterApp respecta intreaga serie de norme europene impuse in domeniu, fiind certificati pentru o gama vasta de intrebuintari. De aceea, chiar si cei mai pretentiosi clienti aleg robineti industriali InterApp, fiind atrasi de rezistenta, eficienta si durabilitatea acestora. Compania Alitatun a ales comercializarea robinetilor industriali InterApp pentru a aduce solutii superioare din punct de vedere calitativ in tara noastra si pentru a te ajuta sa obtii rezultatele pe care ti le-ai dorit, indiferent de aplicatia in care urmeaza sa utilizezi produsele achizitionate.

Robineti industriali comercializati de Alitatun!

Robinetii industriali InterApp comercializati de firma Alitatun pot fi utilizati in diverse domenii, cum ar fi industria alimentara, industria petroliera, industria chimica si multe altele. Acestia au ca avantaj principal rezistenta; robinetii industriali oferiti de Alitatun vor indeplini toate cerintele in exploatare, chiar si in cazul in care activitatile sunt desfasurate in conditii dificile.

Robinetii industriali comercializati de Alitatun au materiale diverse de constructie, in functie de scopul in care urmeaza a fi utilizati. Gama de robineti industriali cuprinde:

-         Robineti fluture – avand ca si caracteristici principale rezistenta extraordinara si durata mare de viata, robinetii de tip fluture pot fi utilizati in aplicatii precum exploatarea si distributia apelor industriale, a apelor potabile, a fluidelor petroliere etc.

-         Robineti cu sertar – fiind cei mai cunoscuti robineti utilizati, robinetii cu sertar sunt utilizati intr-o gama variata de aplicatii.

-         Robineti cu bila – pot fi construiti din otel inox, alama sau alte materiale metalice si sunt prevazuti cu levier; pot fi utilizati in biotehnologie, industria alimentara, distributia de gaz si multe altele.

-         Robineti de retinere – sunt potriviti in cazul oricarei aplicatii industriale, insa nu este recomandat a-i folosi in medii care contin particule mecanice in fluid. Exista doua tipuri de robineri de retinere: cu disc sau cu ventil.

-         Robineti cu diafragma – fiind construiti fie din metal, fie din plastic, robinetii cu diafragma sunt ideali pentru aplicatiile industriale

-         Robineti cu scaun

Alege robineti industriali comercializati de Alitatun! Pentru a obtine mai multe informatii, te asteptam pe www.alitatun.ro!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>