Industria Alimentara
May 13, 2014 posted by Lavinia Bilba

Alitatun distribuie manometre de calitate!

6710b014ea4f8fa7b4b5d00b0b3d61d6Compania Alitatun comercializeaza o gama variata de manometre de calitate superioara. Astfel, ai garantia unor masuratori precise, iar variantele puse la dispozitie iti vor satisface cerintele fiecarui mediu de masurare.Vei gasi astfel manometre de tip Open-Front si Solid Front, manometre de joasa presiune, manometre de presiune diferentiala, manometre de test, manometre standard si cu carcasa patrata. Manometrele au variante diferite de instalare, dar performantele sunt la fel de bune. Manometrele pot fi accesorizate cu alte elemente. Conform normativelor, aceste manometre sunt realizate din materiale sigure, asigurand o precizie si o citire usoara. Produsele au clase diferite de acuratete si se folosesc in medii variate, dupa modul constructiv, fiind comercializate la cele mai avantajoase preturi. Calitatea manometrelor este inalta, fiind realizate in conformitate cu toate standardele din domeniu, iar durata de viata este crescuta, daca se respecta limitele de temperatura si presiune pentru care sunt concepute.

Utilitatea manometrelor de presiune!

Alegerea manometrelor se face in functie de modul de instalare potrivit aplicatiei, conditiilor de lucru pentru care sunt concepute si precizia pe care o ofera. In ceea ce priveste conditiile de lucru, toate aceste manometre de presiune pot fi folosite in medii curate si inerte, precum si in cele corozive, insa unele modele sunt concepute special pentru medii puternic corozive, iar unele pentru fluide cu sedimente, avand separator de fluid. Manometrele solid front sunt cu sau fara lichid de umplere si sunt recomandate a se folosi in mediile agresive din punct de vedere chimic, pentru a preveni accidentele. Un manometru de test se foloseste in special in laboratoare, dar si in medii industriale unde acuratetea masuratorii trebuie sa fie ridicata. La cerere, un astfel de model se poate livra si cu certificat de calibrare eliberat de centre abilitate in domeniu, pe langa certificatul de calibrare interna oferit de Te.Ma., in calitate de producator. Manometrele diferentiale masoara diferenta de presiune dintre doua puncte ale unui lichid sau gaz si poate fi construit in toate modurile posibile. Acestea pot fi cu sau fara fluid de umplere. Manometrele cu lichid sunt concepute pentru masurarea presiunii fluidelor din diverse medii sau pentru teste de laborator. Umplerea cu lichid este optiunea clientului si este solicitata la momentul comenzii.

Unde gasesti manometru de calitate?

Cu sediul in Barlad, compania Alitatun are ca obiect de activitate comercializarea de aparatura de masura si control si echipamente specifice domeniului industrial. Printre acestea se numara: manometre, termomanometre, traductoare de nivel, debit, temperatura si alti parametri, servomotoare, robineti industriali si altele. Pe langa produsele comercializate, firma ofera si servicii de reparatii ale acestora si de verificari metrologice, astfel ca toate instrumentele si echipamentele sa se afle permanent in cea mai buna stare. Alitatun se aliniaza la cerintele de calitate si protectie a mediului cerute in zona Uniunii Europene. Gama de instrumente comercializata satisface nevoile unui numar mare de aplicatii, precum procesele industriale din petrochimie, industria alimentara, industria de gaze, marina etc.

Consulta catalogul Alitatun pentru a alege modelul potrivit de manometru. Toate produsele au proprietati diferite, iar de aceea consultantii firmei iti vor sta la dispozitie pentru mai multe informatii.

Datele de contact ale firmei Alitatun

Adresa firmei: Str. Cerbului, Nr. 29, Barlad

Telefon: 0235 416 560

Email: office@alitatun.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>