Uncategorized
June 10, 2014 posted by Zorina Constantinescu

Alege ventile de abur oferite de Facility Distrib!

Alege ventile de abur oferite de Facility Distrib!

Exista o gama variata de procese industriale in care aburul este o cerinta obligatorie, dar si procese in care prezenta condensului poate fi daunatoare. De aceea, odata cu trecerea timpului, specialistii in domeniu au dezvoltat o gama variata de solutii care sa indeplineasca toate conditiile necesare unei astfel de activitati. Din gama acestor solutii fac parte si ventilele de abur, echipamente care au devenit din ce in ce mai cautate in ultimul timp. In cazul in care vrei sa achizitionezi ventile de abur si nu stii unde poti gasi produse superioare din punct de vedere calitativ, recomandarea noastra este sa arunci o privire peste ofertele propuse de firma Facility Distrib; astfel, ai posibilitatea de a intra in posesia echipamentului de care ai nevoie, economisind atat timp, cat si resurse financiare!

De ce ai avea nevoie de ventile de abur?

Ventilele de abur si ventilele pentru condens sunt utilizate in scopuri precum distribuirea aburului sau colectarea condensului. Ventilele de abur sunt utilizate in bateriile de ventile si au o contributie majora cand vine vorba de distributia de abur si colectarea de condens dintr-o anumita retea. Cum functioneaza aceste echipamente? Ei bine, ventilele de abur sunt instalate fie pe ramurile de distributie, fie in punct de colectare, oferindu-ti chiar si posibilitatea de a fi dublate de produse precum orale de condens, pentru a obtine performante extraordinare in procesul de colectare.

Rolul ventilelor de abur este de a controla presiunea aburului, in cele mai multe cazuri prin reducerea acestuia; mai mult decat atat, ventilele de aburi contribuie la uscarea aburului. Aceste produse pot fi de mai multe tipuri; astfel, ai de ales intre ventile de abur cu burduf, ventile de abur cu bila sau ventile de abur drepte, avand posibilitatea de a utiliza echipamentul ideal tipului de activitate pe care il desfasori!

Ventile de abur comercializate de Facility Distrib

Compania Facility Distrib iti pune la dispozitie o gama variata de ventile de abur, potrivite atat pentru retelele simple, cat si pentru retelele foarte ramificate. Datorita colaborarii cu cele mai cunoscute si apreciate firme producatoare din lume, Facility Distrib are posibilitatea de a-ti oferi produse de inalta calitate, in momentul in care iti doresti sa achizitionezi ventile de abur (si nu numai). Ventilele de abur comercializate de Facility Distrib sunt de o mare precizie si sunt disponibile in mai multe modele, avand diverse forme constructive; astfel, aceste produse au capacitatea de a satisface o multitudine de necesitati in ceea ce priveste controlul aburului.

Facility Distrib este unul dintre cele mai cunoscute nume din tara noastra, fiind un important furnizor de echipamente si consumabile industriale, folosite atat in industria alimentara, cat si in alte domenii. Gama de produse comercializata este extrem de vasta, indeplinindu-le clientilor cerintele intr-o multime de domenii. Astfel, nu ezita sa ne contactezi in momentul in care ai nevoie atat de ventile de abur, cat si de schimbatoare de caldura, pasteurizatoare, pompe, armaturi din inox, sisteme de control, umidificatoare, produse de spalare si dezinfectare, uleiuri si vaseline, echipamente de aer si hidraulice, echipamente de transmisie a puterii si multe altele.

Alege ventile de abur comercializate de Facility Distrib! Pentru a obtine mai multe informatii, te asteptam pe www.facilitydistrib.ro!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>