Industria Alimentara
March 24, 2015 posted by Andreea Macovei

Alege sa ai o gradina cu legume in curtea ta cu solarii de la Phoenix Spor Construct!

Alege sa ai o gradina cu legume in curtea ta cu solarii de la Phoenix Spor Construct!

Iti doresti sa iti faci un renume in sectorul agricol? Vrei sa investesti in produse de calitate pentru ca recolta ta sa fie una cu adevarat bogata? Ai nevoie de solarii de la Phoenix Spor Construct! Aceste solarii reprezinta o solutie perfecta atat pentru cei care vor sa faca din agricultura o afacere, cat si pentru cei care vor sa se bucure in fiecare sezon de legume proaspete direct de la ei din gradina. Niste solarii sunt extrem de usor de montat si nici nu trebuie sa dispui de un spatiu extrem de extins: in functie de ceea ce ai nevoie, alege sa iti procuri solarii!

De ce sa optezi pentru solarii?

Astazi mai mult ca niciodata, pietele si magazinele mari si mijlocii sunt pline de legume si fructe. Tot ce iti ramane de facut este sa alegi produsele pe care ti le doresti si sa le cumperi. Insa ce garantie poti avea cu privire la natura acestor alimente: sunt ele naturale, direct de la un producator din gradina sau sunt modificate genetic si pot ajunge sa ne faca mai mult rau decat bine? Pentru a nu mai avea aceste indoieli, indicat ar fi sa apelezi la furnizori pe care ii cunosti si stii ca detin solarii unde produc toata recolta lor sau de ce nu, sa ai propriile solarii de unde sa iti poti culege legumele, fructele, ciupercile etc.

Sa investesti in solarii iti va aduce beneficii atat financiare cat si pentru sanatatea ta. In primul rand, poti ajunge sa cultivi suficiente legume, ciuperci sau fructe si chiar flori pe care le poti vinde mai departe diferitilor furnizori. De asemenea, tu, in calitate de producator, te poti bucura mereu de fructe, legume si ciuperci proaspete pe care sa le consumi si de care poti fi 100% sigur ca nu vor ajunge sa iti produca niciun rau: sunt produse naturale cultivate sub supravegherea ta.

Pentru a fi sigur ca nu vei da gres in alegerea de solarii, cel mai bine ar fi sa te adresezi unei companii distribuitoare de astfel de produse. Cu siguranta, reprezentantii firmei iti vor oferi toate informatiile de care ai nevoie si odata achizitionate solariile, tu vei beneficia si de asistenta tehnica pana in clipa in care vor fi montate si vei putea sa incepi sa iti cultivi ceea ce iti doresti. In functiile de nevoile tale, poti opta pentru solarii cu panouri de racire, ventilatoare si tuburi de neon cu lumina rece, preumectare a aerului etc.

Cei de la Phoenix Spor Construct iti pun la dispozitie solarii pentru culturile tale

Phoenix Spor Construct este cunoscut pentru faptul ca se ocupa cu producerea si distributia de solarii destinate culturii de legume, si ciuperci. Toate aceste solarii pe care le gasesti la ei sunt solarii de tip tunel, cu structura metalica si folie dubla si pot fi achizitonate atat de legumicultori la inceput de drum sau cu experienta, cat si de persoane fizice pentru uz propriu. Oriunde te-ai afla, aceste solari pot ajunge la tine atunci cand iti doresti, iar echipa celor de la Phoenix Spor Construct se va asigura ca tu poti incepe sa cultivi. Solariile tale le gasesti la Phoenix Spor Construct!

Pentru a avea legumele si ciupercile pe care ti le doresti, alege sa investesti in solarii de la Phoenix Spor Construct!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>