Echipamente Industriale
December 14, 2015 posted by Bianca Hau

Alege incaltaminte de protectie pentru a preveni accidentari grave

Alege incaltaminte de protectie pentru a preveni accidentari grave

Exista domenii in care este foarte important ca fiecare muncitor in parte sa ia toate masurile de precautie pentru a evita riscurile si accidentarile. Mabo Ivest, un magazin online renumit pe plan national, va pune la dispozitie o gama variata de echipamente individuale pentru protectia muncii ce sunt ideale persoanelor care lucreaza in domeniul alimentar, farmaceutic, medical, industrial, paza si protectie sau pentru cei care sunt pasionati de pescuit, vanatoare sau activitati outdoor. Printre produsele pe care le poti achizitiona de la Mabo Invest se numara si incaltaminte de protectie.

O varietate de tipuri de incaltaminte de protectie doar de la Mabo Invest

Daca te numeri printre persoanele care lucreaza in unul dintre domeniile mentionate mai sus cu siguranta ai nevoie de incaltaminte de protectie. Ei bine, de la Mabo Invest poti achizitiona urmatoarele tipuri de incaltaminte de protectie.

  • Pantofi de protectie: Pantof tip sport BLU, Pantofi protectie DAKAR S1P, Pantof de protectie YASHIN S3, Pantofi de protectie ASHTON S1 / Compozit;
  • Bocanci protectie: Bocanci de lucru, Cizme imblanite, Bocanci de protectie imblaniti.
  • Incaltaminte alba: Sabot alb cu barete, Saboti medicali, Saot alb de protectie, Bocanc alb cu bombeu, Pantof alb.
  • Cizme protective: Cizme protectie apa-norori, Cizme pvc, Cizme de lucru blue/white, Cizme alimentare.
  • Cizme electroizolante: Cizme electroizolante inalta/joasa tensiune.
  • Incaltaminte ESD: sandale ESD, pantofi ESD, pantof de lucru alb ESD, saboti protectie ESD.
  • Sandale protective.

Dupa cum poti observa, gama de incaltaminte de protectie de la Mabo Invest acopera cerintele de siguranta dintr-o varietate de domenii. Indiferent de necesitati aici vei gasi cu siguranta acele produse care se pliaza pe cerintele tale.

De ce ai nevoie de incaltaminte de protectie?

Orice lucrator care lucreaza cu mase fierbinti sau reci sau care risca sa se acidenteze din cauza caderii unor materiale trebuie sa isi protejeze picioarele cu incaltaminte de protectie. Incaltamintea achizitionata trebuie sa fie extrem de eficienta pentru a te proteja de umezeala, materiale fierbinti, incandescente sau topite, materiale toxice, iritante sau caustice.

Echipamentul pe care urmeaza sa il achizitionati trebuie sa ti se potriveasca si sa fie in coformitate cu scopul protectiei. Alege si tu incaltaminte de protectie si asigura-te ca riscurile mediului in care lucrezi nu iti vor afecta starea de sanatate in nici un fel.

Mabo Invest te doteaza cu incaltaminte de protectie de calitete superioara!

Oricand ai nevoie esti invitat sa achizitionezi incaltaminte de protectie eficienta, durabila, confortabila si calitativa de la Mabo Invest. Produsul comandat va ajunge la adresa mentionata prin serviciile de curierat ale companiei Fan Courier. Daca vei opta pentru plata cu OP avans, livrarea se poate efectua cu firma de cuurierat pe care o soliciti. Termenul de livrare variaza intre 3 si 5 zile.

Pentru informatii suplimentare despre incaltaminte de protectie, dar si pentru a afla ce alte tipuri de echipamente pentru protectie mai poti achizitiona de la Mabo Invest te invitam sa accesezi www.maboinvest.ro. Alege tipul de incaltaminte care ti se potriveste si bucura-te de siguranta si confort.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>