Industria Grea
April 23, 2015 posted by Bianca Hau

Ai nevoie de Suruburi? Apeleaza cu Incredere la BENDKOPP

Ai nevoie de Suruburi? Apeleaza cu Incredere la BENDKOPP

Compania Bendkopp este din Cluj-Napoca si comercializeaza o gama larga de produse din domeniul organelor de asamplare, electrice, feronerie, scule, instrumente pentru fixare de mare tonaj, etc. Aceasta companie are un istoric de peste 15 ani in domeniul de asamblare si se diferentiaza prin calitatea produselor si serviciilor, punand un accent pe satisfacerea nevoilor clientilor.

La inceput a fost o companie mica, regionala mai apoi devenind o companie de talie internationala. In anul 1999 aceasta companie a incheiat un parteneriat cu organizatia SES din Germania si colaboreaza cu cei mai buni specialisti din Europa. Compania Bendkopp vine in sprijinul dumneavoastra cu produse calitative si servicii de livrare la cel mai inalt nivel si preturi foarte bune. Produsele comercializate sunt confectionate din otel, oteluri aliate, aluminiu, cupru, inox, conform standardelor internationale.

De ce sa alegi suruburi de la firma BENDKOPP?

Aceasta companie comercializeaza o gama foarte larga de suruburi, care sunt practice si utile pentru desfasurarea orcarei activitati de asamplare in orice domeniu. Acestea sunt confectionate din materiale foarte rezistente si au o durata de viata foarte lunga. Bendkopp va pune la dispozitie suruburi de toate tipurile: cu cap bombat, cu cap cilindric, cu cap inecat, cap hex, cap plat, autofiletante, autoforante, suruburi pentru lemn, pentru tabla, gips carton, beton, etc.

Acestea pot avea locas torx, hexagonal sau hexagonal cu guler, iar crestarile si tipurile de filet difera de la un model la altul. Unele dintre suruburi sunt create din cupru sau inox/ aluminiu, insa majoritatea sunt din otel ori aliaje de otel. Acestea indeplinesc mai multe tipuri de standarde si sunt disponibile la mai multe calitati si acoperite pentru rezistenta la coroziune galvanic sau prin alte metode.

Ce alte produse ofera BENDKOPP?

Aceasta companie comercializeaza si fabrica si piulite si este unul din cei mai recomandati furnizori de piulite din Romania, aceste produse de asamblare avand o calitate excelenta, la standarde germane. Complexitatea modelelor si a materialelor de executie face ca orice client sa poata gasi in oferta companiei produsele cautate. In functie de nevoia de rezistenta si aspectul dorit, piulitele pot fi din otel zincat in alb sau galben/ brunate, din inox, alama si alte metale cu diverse proprietati.

Tot in oferta acestei companii se afla si saibele.

Acestea sunt folosite pentru a creste rezistenta imbinarilor, avand rol de strangere si protectie impiedicand  desurubarea. Sunt foarte utile in domeniul organelor de asamblare. Printre modelel comercializate de compania  Bendkopp se afla: saiba stelata interior, saiba nordlock forma Sp , saiba plastic montaj lavoare, saiba plata. Atunci cand vine vorba de fixari generale aceasta companie este lider in ceea ce priveste numarul de produse pe care le ofera clientilor cu scopul de a le usura munca si garantandu-le obtinerea de rezultate excelente in cadrul lucrarilor executate.

Compania dispune de mai mule modele cu dimensiuni diferite ale urmatoarelor produse: diblu stand confectionat din polipropilena, diblu din metal, diblu rame, diblu din nylon cu carlig sau special pentru montaj, diblu expandare paralela, dibluri cu fixare universala, dibluri pentru caramida, ancora din nylon pentru operatiuni de suspendare, agatatoar filet realizat din lemn, capace din plastic pentru cap inecat, sau cap HEX RAL, inele de siguranta, cuie, cuie vopsite speciale pentru acoperis, siguranta cu arc pentru axe, si inele elastice de oprire arbore. Daca produsele mentionate nu sunt disponibile in stoc, le puteti achizitiona la comanda.

Atunci cand aveti nevoie de suruburi sau alte elemente de fixare compania Bendkopp este solutia ideala si liderul pe piata pentru aceasta gama de produse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>