Uncategorized
May 29, 2015 posted by Bianca Hau

Ai Nevoie de Sisteme Incalzire Ecologice? Apeleaza la UnicMar New Energy

Ai Nevoie de Sisteme Incalzire Ecologice? Apeleaza la UnicMar New Energy

d0be8eb2618bab49c43a9057a8e00f2aPentru ca ideea dumneavoastra de afacere ( amenajarea de sere cu flori sau legume) sa fie profitabila, aveti nevoie mai mult decat de seminte sau bulbi de cea mai buna calitate ci trebuie sa creati si un mediu propice pentru dezvoltarea plantelor. Luati legatura cu echipa UnicMar New Energi pentru a afla mai multe despre sistemele de incalzire ecologice.

Alegeti sisteme incalzire ecologice, alegeti intelept

Stim cu totii ca o sera necesita ingrijiri speciale. Solul trebuie sa aiba un anumit grad de fertilitate, in functie de ce anume este plantat, peretii si acoperisul sa reziste intemperiilor vremii, temperatura interioara sa fie constanta etc. In privinta acestui lucru nu mai trebuie sa va faceti griji. Varianta optima va este oferita de UnicMar New Energy si consta in sistemele de incalzire ecologice.

Dotate cu panouri infrarosu, acestea reprezinta alternativa excelenta la solutiile clasice de incalzire. In categoria incalzire ecologica, aceasta companie va va oferi: pompe de caldura pentru apa calda menajera, incalzire cu energie solara PVIR, panouri de incalzire cu infrarosu si radiatoare de incalzire cu infrarosu.

Radiatoarele se pot monta pe tavan pentru ca peretii sa ramana liberi, la fel si panourile cu infrarosu. Pompele, in schimb, pot fi puse si in interiorul sau in exteriorul unui spatiu. Acestea din urma nu doar ca incalzesc apa, ci si ambientul din camera sau spatiul unde sunt montate. Sistemul de incalzire bazat pe energie solara capteaza mai intai razele, apoi le transforma in energie electrica, dupa care in caldura.

 Beneficiile ce le veti avea de pe urma acestor solutii de incazire ecologica sunt:

- se instaleaza rapid si usor. Asadar, nu mai trebuie sa va rezervati o jumatate de zi sau chiar o zi pentru asa ceva;

- nu necesita intretinere. Spre deosebire de alte sisteme, cu acestea nu va trebui sa cheltuiti bani pentru intretinere;

- ca sa le montati, nu veti avea nevoie nici de proiect, nici de tot felul de aprobari;

- reduc costurile facturii la incalzire cu pana la 50%;

- fata de alte sisteme, au dimensiuni reduse. Implicit, veti dispune de mai mult spatiu pentru flori si legume;

- mentin umiditatea aerului la un nivel constant;

- elimina mirosurile neplacute si purifica aerul. Acest lucru este foarte important, indiferent de ce anume aveti in sera. Pentru o dezvoltare cat mai buna, plantele trebuie sa aiba aer curat tot timpul, indiferent de sezon;

- nu polueaza;

- nu consuma oxigenul din incaperea unde sunt montate;

- impiedica aparitia igrasiei si multe atele pot fi mentionate.

Beneficii ale sistemelor de incalzire

Aceste sisteme de incalzire ecologice nu se folosesc doar pentru sere, montate in locuinte, ele sunt benefice si pentru sanatatea omului. Iata cateva avantaje:

- nu antreneaza praful din camere. Acest lucru e benefic mai ales persoanelor cu probleme ale sistemului respirator;

- ajuta la eliminarea grasimilor si toxinelor din sange;

- aduc la normal si mentin nivelul colesterolului din sange;

- reduc tensiunea arteriala si nivelul stresului;

- ajuta la oxigenarea tesuturilor etc.

Veti putea avea o multitudine de beneficii montand sisteme de incalzire ecologice intr-un spatiu. Daca doriti sa achizitonati astfel de sisteme sau doriti detalii, luati legatura cu echipa companiei UnicMar New Energy prin intermediul site-ului sau a numerelor de telefon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>