Echipamente Industriale
January 19, 2015 posted by Bianca Hau

Ai nevoie de fibra optica cu sufa? Apeleaza la Castel Distribution

Ai nevoie de fibra optica cu sufa? Apeleaza la Castel Distribution

Pentru instalatii termice si electrice avem nevoie de produse performante. Fie ca e vorba de instalatii pentru locuinta sau pentru sedii de birouri, calitatea materialului si a executiei sunt principalele criterii dupa care vom alege produsele. Instalatiile sunt investitii pe termen lung. Daca ne place sa ne schimbam des mobila si obiectele decorative din casa, in nici un caz nu am vrea sa ne confruntam cu defectiuni ale instalatiei electrice si termice care sa ne oblige sa facem modificari in aceasta privinta si care sa presupuna cheltuieli neplanificate. Ca sa ne asiguram ca avem de unde sa alegem produse de calitate va trebui sa apelam la o firma specializata in acest domeniu. Cea mai buna alegere va fi intotdeauna Castel Distribution. E o firma care se ocupa cu distribuirea de echipamente si obiecte specifice instalatiilor termice si electrice. Daca aveti nevoie de echipamente pentru instalatii de curenti slabi si de evacuare a apelor uzate puteti sa apelati la Castel Distribution pentru a avea de unde alege si pentru a primi consiliere de specialitate in cazul in care va e greu sa luati o decizie.

Ce este fibra optica cu sufa si la ce foloseste?

Fibra optica cu sufa e o fibra destinata transmiterii semnalelor luminoase. Materialele din care e confectionata sunt plasticul sau sticla, asa ca este transparenta. Mai exact spus, partea din interior e transparenta. Stratul care acopera partea din interior e dintr-un material cu indice de refractie mic, ceea ce face ca semnalul luminos sa se pastreze acolo.

Aceasta fibra se foloseste cel mai des in telecomunicatii. E o alegere mai buna decat cablurile metalice pentru ca face posibila transmiterea unei mai mari cantitati de date pe o distanta mai mare. Fibra optica cu sufa transmite semnale cu foarte putine pierderi. In plus, nu e niciodata perturbata de interferente electromagnetice.

Castel Distribution comercializeaza fibra optica cu sufa de 4, 8 si 12 fire. Aceasta are o lungime de unda de 1310 nm si 1550 nm si tensiune de 2500 N si e prevazuta cu protectie UV, atenuare si sufa metalica. Pretul se calculeaza pe metru.

Cum se face comanda?

Comenzile se pot face pe site-ul companiei, prin telefon, prin fax sau prin e-mail. Dupa finalizarea comenzii se emite o factura proforma. Aceasta nu trebuie sa fie achitata pana cand reprezentantii companiei nu confirma ca produsele sunt pe stoc.

Compania are sediul judetul Ilfov, in localitatea Popesti-Leordeni. Produsele comandate de catre persoane din Bucuresti si din imprejurimi sunt livrate in mod gratuit de catre soferii Castel Distribution. Catre celelalte localitati din tara livrarea se face prin curier. Livrarea prin curier e gratuita daca valoarea comenzii e sub 1000 de lei. Daca valoarea comenzii este de peste 1000 de lei, costul livrarii prin curier va fi suportat de client. Transportul e gratuit si in cazul livrarilor in zona oraselor Braila, Galati, Buzau si Urziceni.

Pe langa fibra optica, firma Castel Distribution comercializeaza si acumulatori, corpuri de iluminat, cabluri electrice, cabluri de incendiu, senzori, cabluri si sisteme pentru alarma si multe altele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>