Industria Constructiilor
November 4, 2014 posted by Lavinia Bilba

Afteni Developments – detine secretul hidroizolatiilor de acoperisuri!

617da36d44939d61181ba4b4c0ad40dcAfteni Developments este una dintre companiile profesioniste din Romania care iti ofera nu numai servicii de calitate, dar si produse si consultanta de specialitate in domeniu. Societatea Afteni Developments realizeaza lucrari de hidroizolatii acoperisuri la standarde inalte de calitate in acest domeniu. Lucrarile de hidroizolatii acoperisuri sunt esentiale pentru o rezistenta si durabilitate in timp a constructiilor si pentru protectia eficienta a acestora de actiunea nefasta a apei. Actiunea apei asupra constructiilor si betonului care nu este impermeabil poate cauza daune ireparabile si deteriorarea vizibila a constructiei. In plus, echipa de profesionisti a firmei Afteni Developments trateaza fiecare solicitare cu promptitudine si profesionalism pentru ca beneficiarii sa fie multumiti de serviciile oferite.

Personalul firmei iti va oferi solutii eficiente, optime si customizate in raport cu necesitatile tale. Pentru informatii suplimentare, ia legatura cu specialistii companiei Afteni Developments. Luand in considerare numarul mare de clienti pana in prezent poti fi sigur de calitatea si preturile competitive ale serviciilor, precum si de eficienta si seriozitatea personalului. Contacteaza Afteni Developments si nu vei regreta alegerile facute. Nu contesta avantajele unei hidroizolatii de calitate, care te poate scuti de nenumarate neplaceri.

Cateva avantaje privind hidroizolatii acoperisuri!

Afteni Developments detine toate secretele pentru un succes garantat. Printre aceste atuuri se numara echipa profesionista, experimentata si pregatita in acest domeniu. Ei detin informatiile updatate privind materialele intrebuintate, cat si noile tehnici de hidroizolare in domeniu. Apoi, lucrarile sunt executate cu promptitudine, in cel mai scurt timp de la solicitare respectand cerintele si exigentele beneficiarilor. Serviciile acestea de hidroizolare oferite de Afteni Developments elimina neplacerile cauzate de infiltrarea apei. Hidroizolarea previne aparitia tensiunilor mecanice determinate de ciclurile inghet-dezget, de precipitatii si suctiunea vantului, precum si de aparitia microfisurilor. Impermeabilizarea suprafetelor de orice fel este o operatiune de baza pentru a prelungi durata de viata a acestora.

Gratie acestor servicii de hidroizolatii acoperisuri, vei putea scuti diferite costuri care vor surveni de-a lungul timpului. Nu doar interventiile, dar si materialele intrebuintate recomanda Afteni Developments ca fiind una dintre cele mai adecvate alegeri in domeniu pentru a tine apa si vaporii de apa la distanta. Echipa companiei este constienta de importanta acestor servicii astfel incat iti ofera servicii la standarde de calitate superioare. Firma iti poate prezenta si cateva dintre lucrarile de referinta executate pana in prezent pentru a iti face o idee despre aceste lucrari. Fiecare etapa este respecatata in detaliu de catre personalul competent si cu maximum de responsabilitate pentru un rezultat de invidiat.

Afteni Developments – nu intra la apa!

Compania are ca obiectiv principal oferirea de servicii de calitate care sa satisfaca necesitatile si preferintele clientilor. Acestia detin exclusivitate in Romania si Republica Moldova pentru tehnologii inovatoare si produse ale unor firme de renume si solutii tehnice pentru a te bucura de rezultate de exceptie. Societatea bucuresteana utilizeaza numai produse de marca, care apartin unor companii de renume si ce sunt certificate de organele abilitate in domeniu. Intotdeauna este respectat cuvantul dat si termenele de finalizare a lucrarilor. Contacteaza echipa Afteni Developments pentru constructii si acoperisuri rezistente.

 

Datele de contact ale firmei Afteni Developments

Adresa firmei: Str. Otelul Rosu, Nr.6, ap.1, Bucuresti

Telefon: 0745 182 088

Email: hidroizolatii@afacereamea.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>