Echipamente Industriale
January 28, 2016 posted by Bianca Hau

Afla de ce doar cu europaleti poti transporta marfa in stainatate

Afla de ce doar cu europaleti poti transporta marfa in stainatate

Vrei sa transporti marfa in strainatate? Iti doresti ca depozitarea marfurilor sa se faca eficient, fara niciun risc si utilizand pe cat posibil tot spatiul pe care-l ai la dispozitie? In acest caz, doar europaleti sunt produsele potrivite. Acestea sunt singurele acceptate de catre Uniunea Europeana pentru un transport de marfa in afara Romaniei, insa reprezinta si cea mai sigura solutie si cea mai eficienta pentru o depozitare si un transport in deplina siguranta de la producator pana la beneficiar. De unde pot fi achizitionati? De la Palet NSD Groza din Timisoara!

Avantajele utilizarii de europaleti

Pentru transportul marfurilor, Uniunea Europeana agreeaza doar europaleti, aceasta fiind singura modalitate pe care o ai la dispozitie daca vrei sa respecti Legea. Deci, doar utilizarea acestui sistem iti va permite sa ai succes in relatiile tale cu partenerii externi.

Dar, totusi, ce ii face atat de speciali pe acesti europaleti? Printre avantajele paletizarii marfurilor cu ajutorul europaletilor se numara:

  1. Manevrarea produselor se va face cu mult mai usor in acest mod;
  2. Timpul de incarcare si de descarcare va fi cu mult mai redus;
  3. Toata marfa pe care o transporti va fi astfel mai protejata in timpul transportului si va ajunge intacta si in deplina siguranta de la utilizator la beneficiar;
  4. Sa nu uitam ca si depozitarea marfurilor se va realiza cu mult mai usor daca vei intrebuinta si tu europaleti, deoarece acestia iti permit sa utilizezi la maxim spatiul disponibil;
  5. Pretul de achizitie este foarte bun in cazul europaletilor;
  6. Sunt produse rezistente care te vor tine foarte multa vreme;
  7. Poti alege modele diferite purtand siglele agreate de Lege: EUR, EPAL, NOR, DB, OBB, SBB sau CFL.

De unde pot achizitiona europaleti?

Daca esti in cautare de europaleti de calitate superioara si care, mai presus de toate, sa respecte standardele impuse de Lege, Palet NSD Groza din Timisoara comercializeaza aceste produse de aproape 10 ani. Cunostintele in domeniu, experienta, cat si oferirea de solutii optime si personalizate, fac din Palet NSD Groza partenerul potrivit pentu nevoile tale.

Astfel, europaletii pe care Palet NSD Groza ti-i ofera inspre vanzare sunt facuti din brad, fag sau plop si sustin o greutate de pana la 1000 kg. Toti europaletii comercializati, EUR si EPAL, sunt marcati cu urmatoarele sigle: EUR si EPAL, B, DB  si OBB, SBB, CFL, SNCP si MAV, PKP, ZSR, IE si VR, NSB sau DSB. Insa exista si europaleti nemarcati de tip NOR sau EUR  avand dimensiunile de 1200 mm X 800 mm. Deci, de la Palet NSD Groza poti cumpara europaleti in cantitatea dorita de tine, insa te poti orienta si inspre paleti de toate tipurile acceptate la nivel national.

Important de retinut ca europaletii sunt second-hand, insa acest fapt nu le stirbeste cu nimic din rezistenta si capacitatea de a sustine greutati foarte mari. Ba chiar trebuie sa stii ca fiind second hand te vei bucura de un pret bun de achizitie, astfel incat numarul pe care ti-l permiti poate fi cu mult mai mare deca in cazul europaletilor noi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>