Echipamente Industriale
November 16, 2015 posted by Bianca Hau

Adf industries va ofera convertizoare de frecventa pentru echipamente industriale variate

Adf industries va ofera convertizoare de frecventa pentru echipamente industriale variate

Daca sunteti in cautarea unor produse de specialitate in domeniul industriei, precum convertizoare de frecventa, si inca nu ati gasit un furnizor de incredere, compania Adf industries sta la dispozitia dvs. cu oferte de nerefuzat! Convertizoarele de frecventa se potrivesc mai multor tipuri de echipamente industriale, si anume masinilor unelte, pompelor sau ventilatoarelor, masinilor injectie plastic, si lista poate continua. Preturile de achizitie a convertizoarelor de frecventa sunt avantajoase daca alegeti Adf industries!

Caracteristici si avantaje convertizoare de frecventa de la Adf industries

            Convertizoarele de frecventa sunt special destinate motoarelor asincrone, indiferent ca este vorba de cele monofazate, cat si cele trifazate. Aceste produse au o serie de functii importante, dar si un numar variat de intrari si iesiri, caracteristicile tehnice variind in functie de model. Convertizoarele de frecventa profesionale sunt special destinate sectorului industrial pentru obtinerea celor mai bune rezultate.

Convertizoarele de frecventa reprezinta cea mai buna alegere pe care o puteti face indeosebi pentru aplicatiile de conveniere, masinile unelte si pompe. Asadar, cateva din caracteristicile tehnice generale ale acestor produse includ algoritmul optimizat de comanda sensorless motor management, alimentarea 1/3 faze la 230 V sau 3 faze la 400 V, si 16 terminale de control. De asemenea, convertizoarele de frecventa au cate doua intrari si iesiri programabile software, cate doua intrari digitale programabile si doua iesiri programabile releu. Convertizoarele de frecventa beneficiaza de protectie la curtcircuit pe iesire, de un releu de impamantare, dar si de respectarea standardelor si normelor impuse de UE.

In plus, convertizoarele de frecventa au o temperatura de stocare ce variaza intre -25 si 70 de grade Celsius, si o temperatura de operare cuprinsa intre 0 si 45 grade Celsius. Gama variata de convertizoare de frecventa cu care firma Adf industries va intampina va determina sa luati legatura cu specialistii companiei pentru a va recomanda cele mai bune produse pentru necesitatile dvs. Astfel, in calitate de client, beneficiati de servicii de consultanta profesionala, de preluare a comenzilor si livrare rapida a acestora, totul cu doar cateva click-uri. Intrati in site-ul specializat adf.ro pentru a face cunostinta cu cele mai noi echipamente profesionale care va vor ajuta in actiunile dvs. din domeniul industrial.

Adf industries – magazin online pentru profesionisti cu oferta buna la convertizoare cu frecventa

Accesand site-ul firmei Adf industries, adf.ro, veti descoperi un magazin online de renume, cu zeci de produse electronice special destinate profesionistilor in domeniu. Adf industries comercializeaza din stoc sau la comanda convertizoare cu frecventa, condensatoare automate, variatoare de turatie, motoare asincrone, motoare pas cu pas, si realizeaza modernizarea echipementelor industriale. Toate cererile clientilor sunt gestionate cu interes, profesionalism si promptitudine, iar intrebarilor pe care le aveti in legatura cu unele produse, vi se va raspunde concret. Nu ezitati sa contactati echipa Adf industries, fie pe mail ori telefonic, sau chiar deplasandu-va la adresa firmei in Bucuresti sector 3, strala L. Patrascanu nr. 16.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>