Echipamente Industriale
April 1, 2015 posted by Andreea Macovei

Acumulatori stationari – penele de curent nu vor mai fi o problema cu Castel Distribution!

Acumulatori stationari – penele de curent nu vor mai fi o problema cu Castel Distribution!

Ti s-a intamplat vreodata ca toate echipamentele electrice de care dispui sa fie date peste cap de o pana de curent nedorita? Vrei ca neplacerile de genul acesta sa nu impiedice buna functionare a unui sistem de alarma sau a unei instalatii termice din moment ce este destul de greu sa preconizezi cat va dura pana de curent? In acest caz, ai nevoie de niste acumulatori stationari care sa isi faca treaba atat in sectorul industrial cat si in cel rezidential ori de cate ori apare vreo defectiune la alimentarea cu curent electric. Si cine altcineva este in masura sa iti furnizeze acesti acumulatori stationari decat companie Castel Distribution?

La ce se folosesc acesti acumulatori stationari?

Sa dispui de acumulatori stationari poate reprezenta o buna solutie pentru diverse aplicatii care functioneaza pe baza de curent. In acest fel, vom avea la indemana ori de cate ori este cazul o sursa alternativa de energie care ne va pune in functiune dispozitivele electrice de care ne folosim zi de zi fara sa depindem de faptul ca se realizeaza reparatii la sistemul electric sau a avut loc o pana de curent. Este o certitudine faptul ca astfel de situatii ne dau peste cap munca pe care o desfasuram fie acasa, fie la locul de munca, dar cu niste acumulatori stationari, grijile noastre vor disparea ca prin minune.

Este foarte important sa dispunem de astfel de acumulatori stationari care nu fac altceva decat sa mareasca tensiunea si totodata, capacitatea echipamentelor noastre electrice. Fie ca este vorba despre un sistem de securitate, o sursa de lumina sau un sistem de telecomunicatii, acumulatorii stationari se vor dovedi niste produse profesioniste astfel incat tu sa te bucuri de performanta maxima a dispozitivelor tale. In functie de nevoile tale, poti dispune de acumulatori stationari cu diferite dimensiuni si greutati de la producatori cu renume in domeniu, iar cat despre preturi, ele sunt foarte avantajoase.

Este mult mai simplu si mai usor sa iti continui activitatea daca optezi pentru niste acumulatori stationari. Cu acesti acumulatori stationari, tu vei face economie la energie electrica si totodata, te vei bucura de niste produse fiabile, rezistente si cu o durata de viata destul de mare. La achizitionarea lor de la companii autorizate, vei beneficia si de o perioada de garantie de care te poti folosi ori de cate ori este cazul. Un alt plus al acestor acumulatori stationari consta in faptul ca pot fi reciclati, contribuind in mod semnificativ la un mediu inconjurator mult mai curat.

De unde iti poti lua acumulatori stationari?

Pentru a intra in posesia unor acumulatori stationari, tot ce trebuie sa faci este sa apelezi la Castel Distribution SRL. Aceasta companie se ocupa cu furnizarea de solutii in vederea realizarilor de instalatii atat in domeniul industrial cat si in cel de retail si rezidential. Gama de produse pusa la dispozitie pentru efectuarea instalatiilor este extrem de variata, tu putand achizitiona de la cablu electric pana la fibra optica, prize UTP sau baterii. Poti beneficia si de alte produse utile in cazul instalatiilor termice, sanitare, de evacuare a apelor uzate, electrice si curenti slabi. In materie de instalatii, cel mai bine este sa alegi un profesionist: Castel Distribution!

Acumulatori stationari – o alternativa perfecta pentru dispozitivele tale oferita de catre Castel Distribution!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>