Industria Constructiilor
July 13, 2015 posted by Oana Birgaoanu

Acoperisuri tabla cutata de la Viking

Acoperisuri tabla cutata de la Viking

Acoperisuri tabla cutata sunt o alegere inspirata in special daca este vorba despre aplicatii industriale sau chiar rezidentiale. Au o rezistenta aparte, se aplica usor, sunt usoare, nu incarca structura de rezistenta a locuintei, au un pret bun de achizitie, dureaza in timp si nu corodeaza.

Acoperisuri tabla cutata. Cateva cuvinte despre brand

 

Tabla cutata pentru realizarea de acoperisuri tabla cutata de la celebrul brand Viking apartine grupului polonez Blachy Pruszynski. Acesta are o experienta de peste 20 de ani pe piata din Europa, fiind cunoscuta la ora actuala in toata lumea si, in special, in Romania, pentru calitatea produselor pe care le comercializeaza.

Blachy Pruszynski este cel mai mare producator de tabla cutata si invelitori din Polonia, insa a reusit sa se extinda cu precadere in tari percum Romania unde a inceput colaborari cu diferite firme si magazine de profil.

Ce produse gasesti de cumparat sub marca Viking? De la tabla cutata – de la T6 pana la T160 -pentru acoperisuri si fatade pana la tigla metalica – 6 profie diferite KORAL, RUBIN, KRON, PLUS, OPAL, VKP si TABLA PREFALTUITA -, 4 tipuri de acoperire, accesorii din tabla si celebrul sistem pluvial Niagara, la Viking gasesti de toate.

De ce acoperisuri tabla cutata?

 

De ce este buna tabla cutata pentru realizarea de acoperisuri tabla cutata? Tabla cutata este un material deosebit de economic si se intrebuinteaza atat pentru acoperisuri, cat si pentru fatade. Insa tabla cutata poate fi folosita si pentru realizarea de garduri si porti, pentru constructiile portante, pentru constructiile individuale sau pentru cele industriale. Cum asa? Deoarece tabla cutata se gaseste de cumparat avand inaltimi diferite de la 6 mm la 160 mm, dar ai si posibilitatea de a cumpara tipuri diferite de tabla cutata – zincata sau prevopsita.

Tabla cutata cu profil mic se foloseste si pentru acoperisuri, si pentru fatade, case, garaje sau chiar cladiri comerciale ce au dimensiuni mai mici. Profilele inalte de tabla cutata se folosesc pentru realizarea de acoperisuri cu deschidere mare si pentru constructii industriale.

Care sunt caracteristicile tehnice si avantajele tablei cutate? In primul rand, amintim rezistenta acesteia, consumul economic si rigiditatea constructiei. Este produsa din tabla de otel, se monteaza usor, este acoperita cu un strat de protectie din poliester, are costuri de achizitie mici, adica sunt varianta cea mai economica pe care o puteai alege. Rezista impotriva coroziunii, au un aspect estetic deosebit si pot fi confundate cu tigla din ceramica.

Acoperisuri tabla cutata de la Vindem-ieftin.ro

 

Deoarece acoperisul este cel care protejeaza o cladire de ploaie, de vant, caldura, zapada sau alti factori de mediu este foarte important sa te orientezi inspre eficienta si rezistenta maxima cand vine vorba despre tabla cutata. In acest sens, acoperisuri tabla cutata marca Viking de la Vindem-ieftin.ro reprezinta o alegere inspirata.

Vindem-ieftin.ro iti ofera un pret accesibil pentru tabla cutata, iti ofera un brand recunoscut in toata Europa si foarte apreciat in Romania, iti ofera calitate, greutate redusa, montare rapida si rezistenta maxima. In plus, acest tip de tabla cutata poate fi folosita pentru acoperirea locuintelor rezidentiale, pentru spatii comerciale sau industriale.

Daca vrei sa te bucuri de calitate, alege acoperisuri tabla cutata de la Vindem-ieftin.ro. Ai nevoie de informatii suplimentare despre magazinul si produsele Vindem-ieftin.ro? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0784-433.846 sau trimite un e-mail pe adresa comenzi@vindem-ieftin.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>