Industria Lemnului
December 9, 2014 posted by Oana Birgaoanu

6 echipamente exhaustare industria lemnului de la Asimo Trading

6 echipamente exhaustare industria lemnului de la Asimo Trading

Pentru a-si usura munca, industria lemnului are nevoie in mod obligatoriu si de echipamente exhaustare industria lemnului. Aceste utilaje de exceptie prezinta avantajul de a fi realizate din materiale de calitate. Ele rezista cu brio la utilizari indelungate, sunt fiabile si se pot utiliza impreuna cu sistemele profesionale.

Pentru preturi de achizitie atractive, ia si tu legatura cu echipa Asimo Trading din Arges, iar aceasta iti va pune la dispozitie pe langa calitate si preturi bune, si o varietate impresionanta de modele de echipamente exhaustare industria lemnului, astfel incat tu sa-ti faci treaba intr-un mod profesionist, rapid si performant.

Ce sunt aceste echipamente exhaustare industria lemnului?

 

Echipamente exhaustare utilizate in industria lemnului sau, pe scurt, exhaustoare sunt de regula niste ventilatoare care permit evacuarea corespunzatoare din aer a suspensiilor de particule solide. In cazul de fata este vorba in special despre rumegus si praf. Insa aceste echipamente mai cuprind si toate produsele intrebuintate pentru stocare.

Aceste exhaustoare sunt echipamente industriale de marimi mari, sunt robuste, rezistente si au viata indelungata. Ele sunt, de asemenea, indispensabile pentru o buna desfasurare a muncii in acest domeniu de activitate.

Top 6 echipamente exhaustare industria lemnului

 

Cand vine vorba despre echipamente exhaustare industria lemnului, Asimo Trading este partenerul potrivit pentru tine. Cine este Asimo Trading? Chiar daca s-a infiintat recent in judetul Arges, Asimo Trading iti ofera solutii variate pentru:

- filtrarea aerului;

- ventilatia industriala;

- metalurgie;

- industria lemnului;

- industria chimica si alimentara;

- industria cimentului;

- industria automotive;

- transportoare elicoidale si transportoare cu banda;

- elevatoare cu cupa.

Pentru echipamente exhaustare industria lemnului de calitate superioara, Asimo Trading iti ofera 6 echipamente de top:

1. Cicloane. Unde se folosesc cicloanele? Se intrebuinteaza pentru separarea rumegusului, a particulelor de praf, a particulelor metalice si a tocaturii. Aceasta prefiltrare este de un real ajutor si impiedica colmatarea fibrelor textile. Asimo Trading iti propune mai multe modele dintre care poti alege in functie de necesitati;

2. Statii de filtrare cu extractie automata. Descarcarea automata se face cu valva de dozare sau cu snec. Sacii filtranti au 2 posibilitati de regenerare: scuturare mecanica, care este varianta standard, sau scuturare cu un jet de aer comprimat. Cum functioneaza aceste statii de filtrare? In presiune sau in depresiune;

3. Filtre cu maneci. Colectarea se face in acest caz in saci. Este vorba despre filtre modulare care se intrebuinteaza pentru rumegus si pentru praf. Ele sunt realizate din tabla zincata, din panouri prefabricate, ceea ce le face deosebit de rezistente. Asimo Trading iti propune mai multe modele. Alege ce ti se potriveste cel mai bine;

4. Exhaustoare locale modulare, ce pot fi prevazute cu 1 sau chiar 6 saci. Sunt aspiratoare pentru praf si pentru rumegus. Au puteri foarte mari si-si fac treaba cu brio. Cumpara si tu astfel de aspiratoare de la Asimo Trading si vei simti diferenta!

5. Silozuri. Silozurile ajuta la stocarea corespunzatoare a materialelor, iar extractia se realizeaza automat;

6. Buncar cu extractie hidraulica pentru stocarea materialelor. Buncarul este realizat din zidarie, fiind o structura solida si rezistenta. Este bine gandit si se intrebuinteaza usor de catre personal calificat.

Daca vrei sa te bucuri de calitate, alege echipamente exhaustare industria lemnului de la Asimo Trading. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Asimo Trading? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0752-116.266 sau trimite un e-mail pe adresa office@echipamenteexhaustare.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>