Industria Constructiilor
January 27, 2015 posted by Oana Birgaoanu

4 modele de gratare metalice de la Dovexim

4 modele de gratare metalice de la Dovexim

Ce sunt gratare metalice? Acestea sunt corpuri plane si au capacitate portanta, dar si multe ochiuri dispuse intr-o forma regulata. Din ce sunt formate gratare metalice? La baza lor stau barele portante sau de sustinere ce sunt dispuse fie vertical, fie paralel. Barele portante se intersecteaza cu bare neportante denumite si bare secundare, bare de umplere sau bare de distributie. Insa sa nu uitam ca gratarele metalice sunt inchise cu ajutorul unei rame numita si bordura.

Unde se utilizeaza gratare metalice? Le intalnim la tot pasul de la pasarele si podeste pana la trepte si scari, scene, tavane false, platforme de lucru, garduri sau chiar pereti deschisi special creati pentru vant. Acestea sunt doar cateva dintre intrebuintarile gratarelor metalice, putem spune chiar ca ele se folosesc in domenii nelimitate, oriunde este nevoie.

Dovexim este aliatul tau cand vine vorba de gratare metalice

 

Tinand cont ca gratare metalice sunt foarte raspandite in lumea intreaga si se intrebuinteaza atat in domeniul agriculturii, cat si in cel al constructiilor – civile, industriale sau rezidentiale -, in cel al instalatiilor de climatizare si al celor de incalzire, dar si pentru aplicatii arhitecturale de exterior si de interior, daca vrei sa beneficiezi de calitate superioara trebuie sa te orientezi inspre un producator de renume in acest domeniu. Cine este acest producator? Dovexim.

Dovexim din Oradea este o companie cu traditie in realizarea de gratare metalice, existand pe piata din Romania de peste 22 de ani. Toate gratarele metalice pe care profesionistii companiei ti le realizeaza se executa la cerere dupa dorintele si necesitatile tale, astfel incat gratarele sa se potriveasca 100% structurii pentru care au fost destinate.

Iar daca mai pui la socoteala si experienta indelungata in domeniu, calitatea lucrarilor, promptitudinea, profesionalismul si seriozitatea cu care lucreaza la fiecare proiect, Dovexim este alegerea potrivita pentru realizarea de gratare metalice de durata, care sa-ti satisfaca nevoile!

Topul celor mai bune gratare metalice de la Dovexim

 

Insa Dovexim iti ofera pe langa calitate si diversitate, astfel incat de la Dovexim poti cumpara mai multe modele de gratare metalice:

1. Gratare metalice pentru platforme;

2. Gratare metalice striate;

3. Gratare metalice presate. In acest caz barele neportante se preseaza cu ajutorul unei prese, presarea se face in sliturile stantate de pe bara portanta. Atat profilul sliturilor stantate, cat si presiunea mare a barelor portante permit obtinerea unei structuri uniforme de gratii foarte rezistente, o structura stabila din toate punctele de vedere.

4. Gratare metalice sau platbande.

Insa trebuie sa amintim si despre gratare metalice electrosudate, gratare metalice presate striate si gratare metalice pe reazeme. De asemenea, atunci cand cumperi gratare metalice nu uita sa achizitionezi si accesorii de fixare pentru gratare. Printre aceste accesorii enumeram:

- Balamale;

- Zavor cu cheita tubulara;

- Cleme de fixare din otel inoxidabil;

- Cleme duble de fixare cu surub si disc;

- Cleme de fixare zincate cu surub si coada de randunica;

- Cleme de fixare zincate cu surub si piulita.

Pentru satisfactie grantata, ia legatura din timp cu echipa Dovexim si aceasta iti va realiza gratare metalice dorite!

Daca vrei sa ai parte de calitate, alege gratare metalice de la Dovexim. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Dovexim? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0259-417.034 si 0722-365.102 sau trimite un e-mail pe adresa dovexim@gmail.com.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>