Instalatii
August 28, 2014 posted by Oana Birgaoanu

2 utilizari de top folie reflectorizanta

2 utilizari de top folie reflectorizanta

Daca te intrebi ce este o folie reflectorizanta, trebuie sa stii, in primul rand, ca aceasta are un rol important daca aducem in discutie utilizarea intr-un mod cat mai eficient a luminii. Acest gen de folie functioneaza pe principiul reflexiei luminii si nu pe principiul atractiei si a transformarii luminii in caldura.

Foliile reflectorizante se utilizeaza in mai multe domenii, insa unul dintre ele – care nu face totusi parte din discutia noastra, insa merita amintit – este cel al amenajarii interioare a unei sere. Cu ajutorul acestor folii se tapeteaza peretii camerelor de crestere, iar in acest mod lumina nu se pierde, ci va fi redirectionata catre plante. Nu e un mod ingenios de a maximiza cantitatea de lumina?

Insa in articolul de fata vom vorbi despre alte domenii de aplicare ale foliilor reflectorizante, dupa cum urmeaza.

Unde se utilizeaza o folie reflectorizanta?

 

Foliile reflectorizante se utilizeaza, cu precadere, in 2 mari domenii:

1. Folii reflectorizante intrebuintate pentru traficul rutier. In aceasta categorie includem:

- Folii adezive utilizate pentru traficul rutier. Foliile reflectorizante pentru traficul rutier au grosimi diferite, rezista foarte bine la coroziune, la intemperii si la radiatiile solare. In general, hartia suport pentru indicatoare este siliconata pe o parte.

- Folii adezive utilizate pentru indicatoarele rutiere. Acest gen de folii reflectorizante, adezive, se utilizeaza ca suport pentru realizarea de semne rutiere. De regula, sunt confectionate din PVC, avand o calitate deosebita si grosimi variate. Suprafata poate fi mata sau lucioasa, dupa nevoie. Prezinta rezistenta deosebita la intemperii si la radiatiile soarelui.

- Folii adezive sau mai degraba benzi de contur intrebuintate pentru semnalizarea camioanelor. Aceste benzi se monteaza pe suprafetele flexibile ale unui camion sau ale unui alt autovehicul cu gabarit depasit cu scopul de a fi bine evidentiat pe timp de noapte. De asemenea, acest tip de benzi pot fi aplicate si pe suprafetele rigide si se gasesc de cumparat si intr-o forma segmentata.

2. Folii reflectorizante intrebuintate pentru industria publicitara. Si in domeniul publicitatii foliile reflectorizante trebuie sa prezinte calitate, rezistenta si durata de viata indelungata. Ele se utilizeaza cu suces pentru grafica publicitara si pentru inscriptionarile auto.

De unde procur folie reflectorizanta?

 

Folii reflectorizante de calitate superioara gasesti la Total Sign, o binecunoscuta companie din Iasi, care-si desfasoara activitatea in domeniul industriei publicitare, importand si distribuind diverse materiale si echipamente necesare acestui domeniu.

In ceea ce priveste foliile reflectorizante pentru indicatoarele rutiere de la Total Sign, trebuie sa stii ca acestea au agrement tehnic si sunt utilizate cu succes pentru marcajele de ghidaj, pentru marcajele de avertizare, placute indicatoare, aplicatii grafice, cat si pentru a realiza simbolurile de pe indicatoarele rutiere. Total Sign utilizeaza doar adeziv permanent si respecta intocmai cerintele internationale.

In domeniul publicitar, foliile reflectorizante se utilizeaza pentru a inscriptiona masini sau diverse suprafete dificile, cum sunt cele cu striatii, cu denivelari, curbe sau deformate. Imprimarea se poate realiza cu cerneala, digital, sau serigrafic. Foliile prezinta rezistenta deosebita. Paleta coloristica este si ea bogata, Total Sign punandu-ti la dispozitie 15 variante diferite. La baza foliei stau niste bile denumite catadipotrice, realizate din sticla, si incorporate intr-un material transparent, de plastic.

Daca vrei sa ai parte de calitate, alege folie reflectorizanta de la Total Sign. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Total Sign? Pentru detalii, suna la numarul 0745-323.094 sau trimite un e-mail pe adresa office@totalsign.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>