Industria Alimentara
January 28, 2015 posted by Oana Birgaoanu

2 tipuri de site industriale de la Vibrotest

2 tipuri de site industriale de la Vibrotest

Pentru site industriale de calitate nu trebuie sa cauti departe, trebuie sa ajungi doar in Bucuresti si sa iei legatura cu echipa Vibrotest. Aceasta iti ofera 2 tipuri distincte de site industriale: site din inox si site din poliamida, ambele deosebit de rezistente si potrivite pentru industria alimentara unde sunt intrebuintate pentru filtrarea de lichide precum laptele, uleiul, alcoolul, apa potabila sau alte lichide al caror nivel de puritate trebuie sa fie la nivel ridicat. Astfel ca, pentru solutii de filtrare eficiente, site industriale de la Vibrotest sunt solutia potrivita!

Vibrotest iti ofera site industriale pentru lichide

 

Vibrotest este o companie din Bucuresti care de peste 20 de ani distribuie, instaleaza si monitorizeaza indeaproape toate echipamentele industriale pe care le-a pus si le pune in permanenta la dispozitia clientului. Printre aceste echipamente industriale se numara si site industriale folosite cu precadere in industria alimentara pentru filtrarea de diferite lichide.

De ce sa ai incredere in Vibrotest si in site industriale pe care ti le ofera inspre vanzare? Deoarece aceste echipamente sunt de calitate superioara si apartin unor celebre branduri din Statele Unite ale Americii, din Marea Britanie, Franta sau Belgia, Vibrotest fiind unic distribuitor in Romania pentru majoritatea produselor scoase pe piata de acesti monstrii sacri.

Insa, pe langa site industriale, Vibrotest iti mai pune la dispozitie si furtunuri industriale, detectoare de gaz, site pentru agregate, pompe pentru motorina, sonometre, accelerometre, filtre industriale sau amplificatoare de aer, toate acestea si inca multe altele la preturi foarte atragatoare. Si pentru ca-si doreste ca tu sa profiti la maxim de echipamentele industriale cumparate de la ea, Vibrotest iti ofera si serviciul de instruire al personalului tau, astfel incat toata lumea sa stie ce sunt site industriale, cum se monteaza, cum se umbla cu ele si cum se igienizeaza corespunzator.

Cert este ca Vibrotest pune accent pe calitatea pe care ti-o ofera, pe brand, pe rezistenta si caracteristici excelente de utilizare, cat si pe un pret bun pentru piata din Romania.

Top 2 modele de site industriale de la Vibrotest

 

Cate tipuri de site industriale iti ofera Vibrotest? Amintim de 2 mari categorii:

1. Site industriale din inox. Este vorba despre inox de calitate care imprima sitelor avantajele sale esentiale: nu rugineste, isi pastreaza aspectul estetic frumos, indiferent de uzura, este rezistent, este inoxidabil, are aceeasi stralucire chiar si dupa zeci de ani de intrebuintare, este reciclabil, este usor de intretinut, durabilitate crescuta, rezista si la caldura, si la inghet, iar pretul de achizitie este bun. Inoxul fiind un material igienic si netoxic este preferat adesea in industria alimentara. Astfel ca site industriale din inox de la Vibrotest sunt o alegere inteleapta pentru filtrarea corespunzatoare a lichidelor, igiena in acest caz fiind foarte importanta.

2. Site industriale din poliamida. Acestea au o forma standard sau se pot realiza exact dupa indicatiile tale. Utilizand aceste site industriale din poliamida vei respecta cu strictete standardele impuse pentru purificarea lichidelor din industria alimentara, insa vei oferi clientilor tai produse de calitate superioara. Aceste site sunt foarte rezistente si igienice, deci le poti folosi cu incredere.

Daca vrei sa te bucuri de calitate, alege site industriale de la Vibrotest. Ai nevoie de informatii suplimentare despre compania si produsele Vibrotest? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0213-194.828 si 0741-122.221 sau trimite un e-mail pe adresa office@vibrotest.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>