Industria Energetica
December 3, 2014 posted by Oana Birgaoanu

15 avantaje panouri fotovoltaice

15 avantaje panouri fotovoltaice

Te-ai intrebat vreodata cum de i-a venit omului ideea ingenioasa de a converti in energie electrica lumina solara? Nu ai cum sa nu-ti pui aceasta intrebare cu atat mai mult cu cat in Romania au inceput sa-si faca aparitia tot mai des aceste panouri. Chiar daca acum un secol nu existau panouri fotovoltaice ca cele din zilele noastre, ideea a fost testata si retestata de foarte multe ori, singura diferenta constand in faptul ca acum 100 de ani lumina solara era transformata in abur.

Le vezi pe casa vecinului care a decis ca daca tot e gratis, el de ce nu ar profita de lumina solara, le vezi si pe camp, in spatii special amenajate, unde toata energia astfel obtinuta este stocata si utilizata. In conditiile in care soarele e acelasi pentru toti si-ti intinde o mana de ajutor, tu nu ai vrea sa te bucuri de avantajele pe care ti le ofera? Alege panouri fotovoltaice cu grija, sunt o investitie importanta dar care in timp se va amortiza, iar tu te vei bucura de independenta.

Ce sunt panouri fotovoltaice?

 

Panouri fotovoltaice mai sunt denumite, pe scurt, si panouri solare. Aceste panouri au capacitatea extraordinara de a transforma energia luminoasa provenita de la razele solare in energie electrica. In acest mod, investesti in panouri solare, insa vei avea energie electrica pe tot parcursul anului. Este clar ca iarna nu-i ca vara, asta ca sa utilizam cuvintele unui celebru presedinte al Romaniei, insa chiar si in aceste conditii nu vei duce lipsa de energie electrica fie vara, fie iarna.

Din ce sunt alcatuite aceste panouri fotovoltaice? La baza lor stau celulele solare care sunt conectate intre ele prin niste bezni de cositor. Insa trebuie sa amintim si de geamul de protectie, stratul transparent in care vor veni fixate celulele solare, folie stratificata, priza de conectare si o rama.

Cine se poate bucura de beneficiile unor panouri fotovoltaice? Orice consumator independent care doreste sa aiba propria sursa de energie electrica, in mod gratuit, dar si reteaua publica de alimentare cu energie electrica care va transmite roadele panourilor fotovoltaice catre toti consumatorii casnici sau industriali.

Top 15 avantaje panouri fotovoltaice de la Amar Solar Energy

 

Fara indoiala, panouri fotovoltaice sunt o inventie revolutionara si prezinta avantaje dintre cele mai interesante:

1. Au costuri mici de intretinere;

2. Sunt deosebit de eficiente;

3. Durata de viata este foarte mare;

4. Se instaleaza usor cu costuri reduse;

5. Rezista cu brio pentru foarte mult timp expunerii la radiatia solara;

6. Sunt prietenoase cu mediul;

7. Sunt o metoda ieftina, pe termen lung, de a-ti procura energie electrica;

8. Nu fac zgomot;

9. Au un aspect estetic placut;

10. Pierderile sunt foarte scazute;

11. Lumina soarelui folosita este gratuita;

12. Te bucuri de energie electrica oriunde, chiar si in zonele izolate;

13. Pot fi reciclate;

14. Sunt fiabile si sigure in utilizare;

15. Nu au emisii nocive.

De unde poti cumpara si tu panouri fotovoltaice de calitate, diverse modele, la preturi bune? Amar Solar Energy este compania care te poate ajuta si care iti ofera energie verde la preturi atractive. Doar cu Amar Solar Energy contribui si tu la o lume mult mai curata pentru generatiile viitoare!

Daca vrei sa te bucuri si tu de energia verde, alege panouri fotovoltaice de la Amar Solar Energy. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Amar Solar Energy? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0726-753.515 sau trimite un e-mail pe adresa office@amarsolarenergy.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>